IMG_8531

10x artikelen die meer aandacht verdienen

Bloggen is niet altijd makkelijk. Ooit gehoord van een writer’s block? Menig bloggers zullen deze herkennen. Daarnaast is het zo dat het ene artikel het beter doet dan het andere. Vandaag geven we wat extra aandacht aan de artikelen die het verdienen!

Het is geen top tien van de minst gelezen artikelen, maar het is een top tien van artikelen die wij vandaag net iets meer in het zonlicht willen zetten. Klik op de roze dikgedrukte titels om naar het artikel te gaan. Veel leesplezier!

1. Even voorstellen
Een van onze eerste artikelen die we online plaatsten. Het is een artikel die online is gezet voordat we echt naar de buitenwereld brachten dat we een blog hadden. Het is een leuk stuk om ons nog iets beter te leren kennen, hoe we elkaar hebben leren kennen en om achter de reden te komen waarom we graag wilden gaan bloggen.

2. Review – Verfrissend hydraterend masker van Nivea + masker tips
Maskertjes, hmm heerlijk. Soms heeft je huid een opkikkertje nodig. Zeker in drukke tijden, zoals nu wij beide aan het afstuderen zijn. Naast een review van het Nivea Verfrissend Hydraterend Masker, geeft Lydie nog een aantal tips bij het gebruik van een maskertje.

IMG_83143. DIY aftel kalender
Do It Yourself projectjes zijn leuke bezigheden voor bijvoorbeeld een zondagmiddag. Aangezien we weer langzaam richting de zomer gaan, is het weer tijd om een aftel kalender te maken. Gelukkig hebben we beide een super leuke vakantie gepland. Knutselen maar…

4. Review: Sunkissed Rapid Tan
Zoals ik al hierboven aangaf, gaan we weer langzaamaan richting de zomer. Helaas is mijn huidje nog niet lekker zongebruind. Vandaar dat ik graag deze bruiningsmousse gebruik. Te koop bij Primark voor €3,50! Ik kan hem zeker aanbevelen. Lees snel verder wat ik van deze bruiningsmousse vind.

bruinings5. Complimentjes
Iets waar niet iedereen goed in is; Het krijgen en het ontvangen van complimentjes. In dit artikel komen een aantal handige tips naar voren hoe je omgaat met complimentjes. Erg interessant, want wie weet ben jij wel helemaal niet zo bewust van het feit dat je complimentjes geeft waardoor je iemand een fijn gevoel geeft. En dat is toch juist ontzettend fijn?

6. Tips voor perfect verzorgde voeten
Je kunt ze verstoppen, maar je kunt ze ook verwennen en ze er nog beter uit laten zien. Met deze tips weet je hoe je dadelijk je mooi verzorgde voeten in die leuke sandaaltjes, slippertjes of hakken kunt laten stralen. Waarschijnlijk wil jij je voeten niet laten opvallen. Dan is het juist belangrijk om er werk van te maken. Je wilt vast niemand lastig vallen met jouw winterse eeltplekjes.

7. Gezonde chocolade mousse
Gezond in combinatie met chocolade mousse? Ja, het bestaat! Een van de leukste dingen aan bloggen is om andere mensen nieuws te leren. Ook dit artikel is geschreven voordat we Deserve Today echt gingen promoten. Grote kans dat je om die reden dit artikel hebt gemist. Lees dus snel verder, want dit recept bevat alleen maar gezonde ingrediënten.

8. 11 things you Deserve Today
Elke dag verdien jij minstens deze 11 dingen. Benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder. Een goede dag begint na een goede nachtrust tot en met lekker eten.

10 things49. Het geheim van een lang gelukkig en gezond leven
Het negende artikel van deze lijst bevat negen tips voor een lang gelukkig en gezond leven. De levensverwachting is al een stuk langer dan jaren terug, maar het is dan ook van belang om gelukkig en gezond te mogen leven. Daar wordt in dit artikel aandacht aan besteed.

10. Tips tegen verkoudheid
Iedereen is wel eens verkouden. Zelf ben ik het wel meerdere keren per jaar. Dan kijk ik snel terug in deze lijst en begin ik met het toepassen van deze dingetjes om me snel weer beter te voelen. Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens terug kijken naar deze tips.

verkoudheidDit was alweer de top 10. Het is een lijst met zeer afwisselende artikelen en onderwerpen. We hopen dat we jullie niet lastig hebben gevallen met té veel leesvoer voor vandaag.

Veel liefs,
Denise

2 gedachtes over “10x artikelen die meer aandacht verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *