IMG_2187

Blusher Lumière True Terra – Make-up Studio

Blush is mijn make-up item nummer 1. Het zorgt voor een fitte en verzorgde uitstraling. Sinds een week heb ik een nieuwe blush in mijn collectie, namelijk ‘Blusher Lumière True Terra’ van Make-up Studio. Zelf hoor ik ontzettend veel goede verhalen over make-up van Make-up Studio. Vandaag horen jullie mijn review!

Van mijn vorige stage heb ik een tegoedbon gekregen voor Make-up Studio. Deze heb ik afgelopen week ingewisseld voor een blush. Zelf vind ik een blush die neigt naar een rode tint het mooist. Het liefst zo subtiel mogelijk.

IMG_2182

Door de medewerkers van Make-up Studio heb ik me laten adviseren. Ze kwamen aan met de blush ‘Blusher Lumière – True Terra’. In eerste instantie vond ik deze blush té glitterig. Aangezien ik juist van natuurlijke blushes houd! Echter eenmaal aangebracht op mijn gezicht, vielen de glitters reuze mee.

IMG_2189

IMG_2193

Zoals jullie kunnen zien bevat de blush voldoende pigment. Handig! Hierdoor kan je lekker lang met de blush doen.

IMG_2187

De blush heeft een draaidop. Dat is vrij nieuw voor mij. Ik ben namelijk make-up gewend die je kan ‘openklappen’. Ik vind ik dit echter niet storend.

IMG_2183

IMG_2231

Hier heb ik de blush zacht aangebracht. Maar wauw, wat kwam er een pigment vanaf! Ik ben met mijn normale poederkwast er nogmaals overheen gegaan. Omdat ik het anders too much vond. Ik vind de blush een mooi, natuurlijk en rustig effect geven. I like!

IMG_2212

Make-up Studio omschrijft de blush als volgt: ‘een supergepigmenteerde, gebakken blush met een prachtige oranje/bruine kleur en een mooie glanzende, goud shimmery finish’

Hier kan ik me zeker op aansluiten! De blush is verkrijgbaar voor €17,90. Ik vind de blush zelf wat duur voor deze prijs, voornamelijk omdat ik de verpakking (te) simpel vind. Echter kan ik hem zeker aanraden als je opzoek bent naar een goede blush die lang mee gaat.

De blush is ook verkrijgbaar als refill. Dat betekend dat je de blush kan hervullen als deze op is. De refill kost €8,90.

Blusher Lumière True Terra is verkrijgbaar bij een Make-up Studio winkel of online via de webshop.

Wat is jouw favoriete blush?

Liefs,
Lydie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *