catrice shoplog

Catrice shoplog

Soms loop je door de stad en bedenk je je ineens dat je iets ‘nodig’ hebt. Dat is precies wat me laatst is overkomen. Ik heb in totaal wel 45 minuten voor het Catrice schap gestaan in de Kruidvat en dit is de buit die ik heb meegenomen.

Wat zo fijn is aan de technologie van tegenwoordig, is dat je makkelijk even een review kunt opzoeken van de producten die je in je handen vastpakt. Zeker over een merk als Catrice is er zeer veel te vinden in blogwereld. Dat is dan ook wat ik bij de volgende producten heb gedaan. Even snel checken of het product wel echt het kopen waard is.

Ultimate Nail Lacquer – 108 The Very Berry Best
Geloof het of niet maar dit is mijn allereerste Catrice nagellakje. Ik ben al sinds vorige zomer op zoek naar een berry-kleur. Na een lange zoektocht kwam ik er eindelijk eentje tegen in de Kruidvat. 108 The Very Berry Best is dus een mooie frambozen kleur. Het zit tussen rood en roze in. De kleur past zich een beetje aan aan het licht en aan de kleuren die je draagt. De ene keer neigt de kleur meer naar rood en de andere keer weer naar roze.

catrice shoplogHet kwastje is lekker breed en rond afgesneden. Dit maakt het lakken erg eenvoudig. Met een recht afgesneden kwastje vind ik het soms lastig om een mooi rond begin bij de nagelriem te maken. Helaas waarschijnlijk omdat ik niet hele sterke nagels heb, brokkelde de lak vrij snel van mijn nagels af. Op mijn teennagels blijft hij gelukkig wel mooi zitten. Grote kans dat dit mijn nieuwe zomerse favoriet wordt!

Liquid Camouflage High Coverage Concealer – 005 Light Naturel
Vanaf de dag dat ik deze concealer had aangeschaft heb ik hem elke dag gebruikt. Het is een fijne concealer die goed blijft zitten. Ik gebruik de concealer niet om donkere wallen of om puistjes weg te werken, maar om de huid onder mijn ogen op te lichten. De kleur is namelijk net iets lichter dan mijn huidskleur op het moment. Dit staat lekker fris en wakker.

catrice shoplog 1Deze concealer is vergelijkbaar met een lipgloss applicator. Je kunt het product dus lekker precies aanbrengen. Wat zo fijn is aan zulke concealers is dat er niet veel product verloren gaat. Wanneer hij namelijk bijna op is, kun je de stopper uit de flacon verwijderen. Hierdoor kun je de gehele flacon leeg scrapen. Op deze manier kun je echt de volledige 5ml aan conceealer opmaken en gebruiken.

catrice shoplog 2HD Multi Talent Powder + Make Up – 030 Sand Beige
Ik heb na jarenlang gebruik mijn Sephora poeder weggegooid. Ik had al een hele tijd geleden de pan geraakt, maar kon er geen afstand van doen, want de poeder was zo ontzettend fijn en dekkend. Ik heb vele poeders geprobeerd, maar geen enkele poeder kwam in de buurt van de Sephora dekking. Vaak kom ik poeders tegen waarbij het product echt op de huid blijft liggen waardoor het lijkt alsof de wind het er zo af kan blazen. Bij een poeder wil ik flinke dekking en een mooi matterend effect. Wat ook nog eens erg fijn is dat er in de deksel spiegeltje zit. Zo kun je makkelijk even je poeder bijwerken.

catrice shoplog 3Gelukkig geeft deze poeder dat resultaat. Ik ben benieuwd of ik net zo lang met deze poeder kan doen als met mijn Sephora poeder!

De producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat:
* Nagellakje €2,99
* Concealer €3,59
* Poeder €4,99

Ben jij ook zo gek op Catrice?

Liefs,

Denise

13 gedachtes over “Catrice shoplog

  • denise zegt:
   denise

   Ze zijn beide ontzettend fijn! De producten zijn allemaal van Catrice, de Sephora poeder waar ik het over had is helaas op. De poeder van catrice vult de leegte op haha 🙂

   X

  • denise zegt:
   denise

   Ja hij is inderdaad erg fijn en blijft ook goed op zijn plek zitten!

   Ja, er waren helaas een aantal probleempjes met het nieuwe thema waardoor sommige pagina’s niet (goed) bereikbaar waren. We zijn dus helaas terug moeten gaan naar ons oude thema. Binnekort gaan we hier weer aan zitten en kun je weer en nieuwe lay-out verwachten! Houd onze sitein de gate als je benieuwd bent!

   Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *