Favorieten December5

Favorieten december

In dit artikel laat ik mijn favoriete beauty items zien van de maand december. De maand december staat natuurlijk in het teken van de kerst. Dat wilt zeggen: glitter and glamour! Hopelijk kan ik jullie wat inspiratie opdoen van leuke beauty items, zodat jij met kerstmis helemaal kunt stralen!

Favorieten December2

Mijn favoriete lipstick hoort natuurlijk in dit rijtje thuis. Zelf vind ik dat deze lipstick zowel in de zomer als in de winter gedragen kan worden. Hij is zó mooi! Hij blijft lang zitten en voelt niet plakkerig aan. Zoals jullie aan de hulst kunnen zien is de lipstick niet nieuw, ik heb hem al maanden in gebruik en blijf enthousiast! Deze ga ik zeker dragen tijdens de kerstdagen. De lipstick is van Yves Saint Laurent, kleur ‘rouge pur couture’ en is verkrijgbaar bij de luxere cosmetica winkels

Favorieten December1

Long hare, don’t care! Sinds een paar dagen ben ik in bezit van clip-in hairextensions. Ik wil mijn hele leven al lang haar. Maar mijn haar heeft helaas zijn beperkte lengte bereikt (iedereen heeft een ‘maximale’ haar lengte). Na veel reseach en denken heb ik ze besteld. Binnenkort komt hier een uitgebreid review van online. De extensions heb ik gekocht bij Maggies Hair.

Favorieten December

Het is winter en dat betekent voor mij een droge huid. Daarom verwen ik mijn huid dagelijks met ‘Micellair Reiningswater’ van Garnier. Het haalt alle vuiltjes en make-up resten weg. Echt een aanrader! Om mijn huid hierna te voeden gebruik ik de ‘ouderwetse’ niveau crème. Een fijne dikke crème, zonder poespas.

Favorieten December3

Kerstmis kan niet zonder glitters. Daarom draag ik deze oorbellen tijdens kerstmis, die ik van mijn vriend heb gekregen. Volgens mij zijn ze te koop bij de Lucardi. Ik vind ze zelf echt ontzettend mooi. Dit omdat ik ze goed kan combineren en door de luxe en elegante uitstraling. Naast oorbellen is een lekker geurtje ook van belang tijdens kerst. Hiervoor gebruik ik mijn favoriete parfum ooit: Givency – ange ou demon le secret.

Wat zijn jullie favoriete beauty items?

4 gedachtes over “Favorieten december

  1. Mariska zegt:

    Het verbaast met niet dat YVS je favoriete lipstick is, die zijn zo ontzettend mooi! Dat luchtje is ook mooi, ruikt ‘ie net zo lekker? Ik ben benieuwd naar je extensions, ik heb er niet zo veel goede ervaringen mee maar wil het niet opgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *