facial cleansing

First impression: Primark Facial Cleansing Pad

Vandaag deel ik met jullie mijn eerste indruk van de ‘Facial Cleansing Pad’. De ‘Facial Cleansing Pad’ heb ik gekocht in de Primark van Den Haag.

Tegenwoordig kom je ze overal tegen; de elektrische reinigingsborstels. Of ze nu van Philips zijn of van Clarisonic, de borstels beloven allemaal hetzelfde. Namelijk de huid nog beter reinigen op een milde manier. Dit is dan ook het eerste waaraan de pad me deed denken.

De roze pad bevat allemaal kleine rubberen haartjes om zo het gezicht net als de reinigingsborstels zo goed mogelijk te kunnen reinigen. Tevens bevat het puntje van de pad twee harde bolletjes. Ik denk dat dit is om de doorbloeding in het gezicht te kunnen stimuleren en bijvoorbeeld om de neus poriën goed te kunnen reinigen.

facial cleansing 2Ik raad aan om de ‘Facial Cleansing Pad’ te wassen wanneer deze voor de eerste keer uit de verpakking wordt gehaald. Dit heb ik gedaan met een gewone handzeep. Vervolgens heb ik een gezichtsreiniger op de pad aangebracht en haalde ik de pad met ronddraaiende bewegingen over mijn gezicht heen. De pad is erg buigzaam waardoor je elk hoekje van je gezicht (denk aan neus en onder de ogen) makkelijk kan worden bereikt.

Het eerste wat me opviel was dat de pad erg zacht was. Het is een soort van zacht borsteltje die je over je gezicht haalt, een erg prettig gevoel. Ik heb mijn gezicht wat langer gereinigd dan normaal, om zo een betere indruk te kunnen krijgen van de tool. Toen ik het gevoel had dat ik alle plekjes had gehad, heb ik mijn gezicht afgespoeld. Wat was mijn huid zacht! Ik stond er versteld van. Daarnaast was mijn huid niet rood na het reinigen. Dit is ook een groot voordeel aangezien ik een vrij gevoelige huid heb, vooral bij mijn wangen.

Een negatief puntje aan de Facial Cleansing Pad is dat de pad niet erg lekker ruikt. Dit zal wel aan het materiaal liggen. Wellicht dat deze geur na een tijdje vervliegt. Het is mogelijk dat de pad namelijk al een hele tijd in deze verpakking zat. Adem vooral niet in wanneer je je neus aan het reinigen bent…

facial cleansing 3Over het algemeen  heeft dit product me erg doen verbazen. Mijn gezicht is op een milde manier gereinigd en mijn huid is na gebruik erg zacht. Ik zou dit product zeker aanraden.

De Facial Cleansing Pad is verkrijgbaar bij de Primark en kost €2,-.

Veel liefs,
Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *