haarmasker

Review: Gliss Kur Total Repair Hot Therapy

Heb jij tijdens de wintermaanden ook last van droog, statisch haar? Dan is hier de oplossing; gebruik een haarmasker. Dit haarmasker zat in het kerstpakket dat ik een tijdje terug van Lydie kreeg. Ik zal vandaag vertellen hoe dit masker mij is bevallen.

In de verpakking zit niet één maskertje, maar drie! Hier was ik verrast door, aangezien de meeste haarmaskertjes gewoon voor eenmalig gebruik zijn. Dit haarmasker zou 19 ingrediënten bevatten waaronder Keratine. Keratine is een natuurlijk eiwit, waar je haar grotendeels uit bestaat (het komt ook voor in je nagels, je tanden en je huid). Op andere plekken in het lichaam wordt keratine automatisch toegevoegd of aangevuld. Bij je haar is dit helaas niet het geval. Daarom kun je ervoor kiezen om je haar een keratine behandeling te geven bij de kapper. Een andere manier is om bijvoorbeeld shampoo, conditioner of een haarmasker te gebruiken waar dit in verwerkt is, zoals dit masker. Door de keratine zal je haar weer glazen en wordt het extra versterkt. Dit is natuurlijk wat we willen!

haarmaskerMijn haar
Ik mag op zich heel blij zijn met mijn haar. Ik kan er vrij veel mee. Ik kan het krullen en stijlen en het blijft vrij goed zitten. Echter, aangezien ik mijn haar vrij vaak bewerk met een hitte tool, zoals je ook al kon lezen in mijn haarroutine kan mijn haar soms vrij droog zijn. Vandaar dat ik mijn haar af en toe verwen met een maskertje. Hieronder zie je mijn haar voor het maskertje. Dit is dag-twee-haar waarbij ik het haar niet optimaal in model heb gebracht en waarbij het haar verschillende fietstochtjes heeft ondergaan. Je kunt zien dat mijn haar hierdoor vrij strokerig is.Haarmasker

Hoe gebruik je het masker
Het is een ‘Hot Therapy’ masker. Dat betekent dat je het maskertje activeert door het op te warmen in warm water. Toen ik in de douche stapte heb ik de douchestraal even op het warmst gezet en vervolgens een beker gevuld met het warme water. Hier heb ik het masker in gelegd. Toen heb ik mijn haar gewassen en het maskertje op laten warmen. Na het wassen heb ik de inhoud in mijn haar gemasseerd. In een tube zit 200ml, als je het mij vraagt erg veel voor een keer. Ik heb de gehele inhoud in mijn haar gedaan, je kunt er ook voor kiezen om een deel te bewaren voor een andere keer.

Je dient het haarmasker een minuut in te laten trekken en vervolgens zorgvuldig uit te spoelen. Het maskertje ruikt erg lekker. Het doet me denken aan verzorgd haar. Na het uitwassen voelde mijn haar erg zacht en glad aan.

Na
Ik heb na de douchebeurt mijn haar zachtjes droog gedept en mijn haar voorzichtig geborsteld. Daarna heb ik er wat hitte bescherming in gedaan van Chi en mijn haar droog geföhnd. Toen zag mijn haar er zo uit:haarmasker

Na het föhnen ben ik naar bed gegaan. De volgende dag heb ik mijn haar stijl gemaakt met mijn Chi g2 stijltang.haarmasker

Mijn haar voelde erg zacht en verzorgd aan, zonder dat het erg futloos was. Vaak zie je dat na gebruik van een maskertje het haar zwaarder is, bijvoorbeeld door siliconen. Dat was bij mij niet het geval na dit masker. Mijn haar was ontzettend glad, dus wanneer je van plan bent een mooi opsteekkapsel te maken, kan ik het afraden om dit masker van te voren te gebruiken. Mijn haar bleef gedurende de dag mooi glanzen en en viel ontzettend goed. Heel fijn, want het was eerste Kerstdag en dan mag je haar net wat mooier zitten dan normaal!

Ik kan dit maskertje zeker aanraden, zeker voor de prijs! Ik heb op internet gevonden dat hij al vanaf €4,- verkrijgbaar is. Ik vind dat persoonlijk niet duur voor de kwaliteit en dat het drie maskertjes bevat.

Veel liefs,

Denise

4 gedachtes over “Review: Gliss Kur Total Repair Hot Therapy

  1. Loene zegt:

    Klinkt als een fijn haarmasker, Denise! Ik moet bijna iedere dag föhnen omdat ik een boblijn heb. Ik gebruikte vaak maskers en voedende conditioners, maar daar werd m’n haar héél sluik van. Met dit masker is dat blijkbaar niet zo: misschien dat ik ’t eens ga kopen. 🙂 ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *