img_2226

Het wondermiddel dat ‘Appelazijn’ heet

Voorgaande keren heb ik regelmatig geschreven over natuurlijke beauty producten. Vandaag heb ik er weer een voor jullie! En wauw, ik ben fan.

Ik heb mijn avond routine uitgebreid, voorheen gebruikte ik alleen honing om mijn gezicht schoon te maken. Hier heb ik appelazijn als tonic aan toegevoegd! Ik gebruik een wattenschijfje die ik nat maak met lauw water, hier voeg ik wat druppels appelazijn aan toe. Dit wattenschijfje wrijf ik over mijn gezicht. Wauw! Mijn huid wordt hier zo ongelofelijk zacht van.

Het helpt ontzettend tegen van allerlei kwaaltjes. Het zorgt ervoor dat oude huidcellen verwijderd worden, zodat er snel weer een ‘nieuwe’ huid kan ontstaan. Ideaal voor huidverouderingsplekjes, littekens en puistjes (acne). Het reinigt de huid diep en zorgt voor een goede balans in de pH-waarde van de huid.

Ik moet toegeven dat de geur niet bepaald lekker is. Maar dit is het enige nadeel. Appelazijn is makkelijk verkrijgbaar in de supermarkt en is erg goedkoop.

apples-1008880_960_720

Tevens schijnt appelazijn goed te werken als conditioner en voor sterke nagels. Dit heb ik zelf nog niet geprobeerd. Appelazijn meng je met water en hiermee was je je haar. Het schijnt je haar zacht te maken en meer volume te geven. Wanneer nagels regelmatig geweekt worden in appelazijn, krijg je sterkere nagels.

Veel liefs,

Lydie

Bron

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *