IMG_7764

Het zetten van wimperextensions

Al jaren dromen we ervan, lange wimpers. Maar helaas heeft moedernatuur op dat gebied ons in de steek gelaten. Maar er is een oplossing! Namelijk wimperextensions. Na veel getwijfel zijn we er toch voor gegaan. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Op een donderdagmiddag kwamen we per toeval een Socialdeal tegen, ‘wimperextensions zetten voor €24,00’. We keken elkaar aan en dachten het zelfde: we moeten het gewoon een keer echt proberen. We wilde het graag voor de vakantie doen, zodat we zonder blotebillengezicht lekker konden gaan zwemmen en zonnen, maar het tóch lijkt alsof we make-up op hebben.

Een week voor de vakantie was het zover, de wimperextensions werden gezet. We waren erg benieuwd naar de kwaliteit, omdat de prijs erg laag was voor het zetten van de wimperextensions.

Wimperextentions

Zoals eerder benoemd kunnen jullie zien dat onze wimpers kort en nogal recht zijn. Van te voren werden er instructies gegeven dat het belangrijk is dat er geen make-up bevindt op de ogen. Dus met een blotebillengezicht naar de schoonheidssalon!

IMG-20150722-WA0010

Als eerst wordt er een stukje tape onder onze ogen aangebracht, dit om de onderwimpers te verbergen. Er wordt gekeken naar de natuurlijke wimpers, hoeveel wimpers je hebt, zijn deze lang, dun, recht, kort, et cetera. Hierop wordt een advies gegeven wat voor soort wimperextentions geschikt is voor jou.

Denise heeft vrij dunne wimpers, hierdoor was het zetten van de ‘mascara look’ niet mogelijk en koos ze voor de ‘naturel look’. Lydie had wat dikkere wimpers en kon wel gaan voor de ‘mascara look’.

20150716_120018

Hierna wordt door middel van een speciaal pincet de natuurlijke wimpers uit elkaar gehaald en wordt in het midden de extension geplakt aan een natuurlijke wimper. Er wordt gebruik gemaakt van speciale lijm, deze lijm is zwart waardoor je later niks van de lijm terug ziet bij de extension. Ieder natuurlijk wimperhaartje krijgt een eigen extension. Het verschilt per persoon hoeveel wimpers je hebt, meestal varieert dit tussen de 80 en de 120.

IMG-20150722-WA0007

Na ongeveer een halfuur per persoon waren we klaar. We keken in de spiegel en voelde ons gelijk een stuk vrouwelijker. Wauw, wimperextentions zorgen écht voor een prachtige oogopslag. Het is belangrijk dat de wimperextensions één dag lang niet in contact komen met water, makeup of een andere vloeistof. Ook is uitgebreid in je oog wrijven niet aan te raden. Het is belangrijk dat je géén mascara draagt nadat je de wimperextensions hebt gezet, mascara zorgt ervoor dat de wimpers aan elkaar plakken wat er niet mooi uitziet. Ook mag de oog make-up niet verwijdert worden met olie, olie zorgt ervoor dat de lijm loslaat.

De wimperextensions blijven ongeveer 4 weken zitten. Het is afhankelijk per persoon hoe snel ze uitvallen. Bij de ene persoon vallen wimpers nou eenmaal sneller uit dan bij de ander, maar ook kunnen ze sneller uitvallen als je veel ligt te woelen in je slaap.

P.s, het werkt erg verslavend. Je hebt opeens prachtige bambi ogen die je natuurlijk wilt behouden!

Collages

Benieuwd of wij de wimperextensions nogmaals zouden nemen? Binnenkort komt er een ‘wimperextensions, yay or nay?‘ online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *