omslag

Le Volume de Chanel

Heb ik dan eindelijk dé wonder mascara gevonden? Ik heb deze mascara bij verschillende blogs voorbij zien komen en wat waren de reviews altijd enthousiast. Ik moest en zal deze mascara eens proberen. Lees verder wat ik ervan vind.

Ik ben helaas, net als Lydie, niet gezegend met lange volumineuze wimpers. Dat kun je goed zien op de volgende twee foto’s. Op de foto’s lijkt het alsof ik vrij donkere wimpers heb, maar in het echt valt dit helaas tegen.chanel le volume

Dat laat deze foto net iets beter zien. Het zijn dunne, onopvallende wimpers. Gelukkig hebben mijn wimpers van zichzelf wel een mooie krul. Elke morgen ben ik druk in de weer met mascara; een laagje aanbrengen, laten drogen, nog een laagje, nog een laagje, hmm nu heb ik klonters… En zo ga ik de dag erna weer verder.chanel le volume 2

Een mooie set wimpers maken een look echt af. Ik vind het mooi om de nadruk te leggen op mijn ogen. Daarom ben ik al jaren op zoek naar dé perfecte mascara. Het lijkt erop dat na mijn jarenlange zoektoch ik eindelijk in de buurt kom van een mascara die bij mij werkt.

Chanel Le Volume de Chanel
Je krijgt de mascara in een mooi zwart doosje, lekker strak en chique. Ik vind dat dat een extra element toevoegt aan de mascara, maar dat mag ook wel gezien het prijskaartje. Ik heb de kleur 10 Noir, oftewel zwart. De mascara claimt dat hij volume en krul voor elke wimper geeft.

chanel le volume 6

Het borsteltje
Het borsteltje is zoals je ziet gemaakt van extreem korte siliconen haartjes. Iets wat ik nog niet eerder had gezien. De kleine kammetjes separeren de haartjes goed en voorzien de wimpers bij de eerste veeg al van een goede lik aan volume.

chanel le volume 5

Het resultaat
Op de foto hieronder zie je mijn wimpers na slecht één laag! Bizar hoeveel dit scheelt met mijn natuurlijke ‘blote’ wimper. Na dit laagje kun je er natuurlijk voor kiezen om de mascara verder op te bouwen. Naast volume en krul zorgt de mascara voor extra veel lengte. I’m In love with the coco. Ik ben fan.

chanel le volume 4

Het borsteltje zorgt ervoor dat de mascara makkelijk aan te brengen is. Het is wel eventjes wennen aangezien het even zoeken is wat de geschiktste manier is om aan te brengen. Zeker in het begin aangezien het borsteltje dan voorzien is van net iets te veel product. Je creëert dan snel spinnenpoten, wanneer je hiervan houdt dan is dit natuurlijk ideaal. Zelf houd ik wel van een lekker dikke laag mascara, je mag wel zien dat je mascara op hebt namelijk.chanel le volume 3

Helaas hangt aan deze mascara een wat duurder prijskaartje. Hij is verkrijgbaar vanaf €32,99. Gelukkig heeft ICI Paris vaak mooie aanbiedingen, zoals de 40% korting op mascara aanbieding. Ik zou zeker aanraden om tijdens deze aanbieding eventjes in te slaan.

Het is dus een perfecte mascara met een prijskaartje. Nog steeds gaat mijn zoektoch verder, want bestaat er ook zo’n mascara in een goedkopere variant?

Laat jullie tips achter voor fijne mascara’s! Wellicht ontdek je er nog een.

Liefs,

Denise

 

 

 

2 gedachtes over “Le Volume de Chanel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *