omslag

Make-up voor vrouwen met volle lippen

Vandaag deel ik met jullie een make-up look die speciaal geschikt is voor vrouwen met mooie, volle lippen. Heb je niet zo’n volle lippen? Geen probleem, deze make-up look staat ook mooi bij de vrouwen onder ons met wat minder volumineuze lippen en anders: fake it, till you make it!

Ik heb het idee dat volle lippen weer helemaal hot zijn. Lippen worden niet langer vergeten, maar zijn nu ook part of the deal. Grote kans dat deze trend is begonnen door Kylie Jenner. Wie kent haar niet? Ook heb je vast wel eens gehoord van de Kylie Jenner Lip Challenge? Daar dadelijk meer over.

Over het algemeen wordt er gezegd dat je bij make-up het accent op je ogen óf op je lippen moet leggen. Wanneer je beide veel aanzet, kan het al gauw te veel worden. Over het algemeen leg ik de nadruk het liefste op mijn ogen. Ik heb vrij veel pigment in mijn lippen waardoor ze erg opvallen. Om dit te compenseren leg ik de nadruk op mijn ogen en daarnaast vind ik mijn ogen relatief mooier.

Ik ben gezegend met wat vollere lippen, althans ik heb vollere lippen dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Ik ben hier jarenlang niet erg blij mee geweest, maar ik kan het steeds meer waarderen.

Vandaag laat ik zien hoe ik door middel van mijn Max Factor Lipfinity #335 Just in Love mijn lippen extra de aandacht geef. Het is een mooie roze kleur die tegen het rood aan neigt. Hij brengt makkelijk aan – zoals een lipgloss – maar droogt vervolgens op en zit muurvast op je lippen.

IMG_8845

Dit zijn mijn ‘naakte’ lippen. Zoals je ziet hebben ze al best veel pigment van zichzelf (en op deze foto valt het zelfs nog mee). Verder heb ik een zwarte eyeliner, mascara en bronzer aangebracht

IMG_8797

En hieronder heb ik de Lipfinity aangebracht. Zoals je ziet is de kleur lekker opvallend. Mooi roze, net geen rood. Het is een kleur die veel vrouwen zal staan. Ook vind ik dat mijn ogen er echt uitknallen als ik deze lipkleur op heb.

IMG_8838

Ik heb het eerder nooit gedurfd om zo’n knalkleur te dragen. Ik merk namelijk echt wanneer ik een felle lippenstift draag, mensen twee keer kijken. De een vindt het mooi, de ander vind het niks. Het is daarom ook dat ik niet elke dag zo’n kleur op zal doen.

IMG_8817

Maar wanneer ik zo’n kleur draag, draag ik hem onder het motto: If you’ve got it? Show it! En zo is het met meer dingen, zoals ook met je ogen, je jukbeenderen, je haren, je nagels, et cetera. Geef ze eens wat meer aandacht door bijvoorbeeld een mooie winged eyeliner aan te brengen of je wangen van een mooie blush of highlighter te voorzien.

Hieronder nog een filmpje met mensen die de Kylie Jenner Lip Challenge doen en fataal de mist in gaan. Dus kijk vooral uit als je het ook eens probeert.

Het aller belangrijkste bij het dragen van make-up is dat je het voor jezelf doet, dat jij het mooi vindt en dat jij je er goed bij voelt!

Tip!
Ben je net als ik fan van de Lipfinity producten (of soort gelijke lipsticks) en heb je moeite om ze aan het eind van de dag eraf te boenen? Smeer dan vijf minuten voor het wassen van je gezicht een lekker vette lippenbalsem aan op je lippen en laat dit even intrekken. Je zult merken dat de liquid lipstick hier niet goed tegen zal kunnen en dat het niet langer goed hecht aan je lippen. Scrubben maar!

Veel liefs,

Denise

8 gedachtes over “Make-up voor vrouwen met volle lippen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *