img_0294

Nieuwe nagellak: trendkleuren van najaar 2016

We gaan weer richting het najaar en dat betekent nieuwe trendkleuren. Met andere woorden: fel roze teennagels zijn het nét niet meer. Daarom ben ik even de Etos ingestormd om wat nieuwe kleurtjes in mijn stash op te nemen. Kijk snel mee welke kleuren dat zijn geworden.

Zoals de titel al benoemt, heb ik gelet op de trendkleuren van dit najaar, de winter van 2016 – 2017. Daarbij moet ik toegeven dat ik niet een ontzettende trendvolger ben en dat ik voornamelijk aantrek wat ik zelf mooi vind. Wel word ik vaak geïnspireerd door trends. Zo kan ik me nog goed herinneren dat ik eerst bijvoorbeeld helemaal niet hield van veterschoentjes en high waisted jeans en dat dit nu ook in mijn kledingkast te vinden is.

Hieronder de kleurtjes die deze winter zeker vaker terug te zien zijn.
img_0294

Bodacious

De kleur bodacious is een paarsachtige tint die durf en brutaalheid uitstraalt. Een kleur die vrij makkelijk te combineren is, maar wel vrij onverwachts voor de tijd van het jaar. Ik vind het een erg mooie kleur die elke outfit kan opfleuren. Hij is zowel meisjesachtig als vrouwelijk. Geschikt voor vrijetijd, maar is ook kantoor appropriate. 

img_0297

(ik ben mijn gellak uit aan het groeien, let dus niet op deze uitgroei op het einde van de nagel)

Warm Taupe

Warm taupe is kleur die je eerder zou verwachten in deze tijd van het jaar. Taupe is een grijs-bruine kleur die ook neigt naar roze. Het is een basickleur die met alles wel te combineren is. Ik vind het een zeer chique kleur. Zeker erg geschikt voor wat zakelijkere sferen.img_0299

(ik ben mijn gellak uit aan het groeien, let dus niet op deze uitgroei op het einde van de nagel)

Deze twee nagellakjes van Etos vallen dus onder de trendkleuren van dit najaar. Het zijn de kleuren 45 Troublemaker en 54 Mud. De beide lakjes dekken ontzettend goed, al zou ik zeker aanraden om twee laagjes aan te brengen in combinatie met eventueel een base- en een topcoat. Het is wel jammer dat de kleuren vrij snel slijten. Na een aantal dagen zaten er al chips in. Hierbij moet ik wel aangeven dat ik momenteel werk waarbij ik niet mag verwachten dat mijn nagels perfect gelakt blijven.img_0295

Deze paarse en deze taupe tint zijn niet de enige trendkleuren van dit najaar. Benieuwd naar andere trendkleuren? Het zijn de kleuren: Riverside, Airy Blue, Sharkskin, Dusty Cedar, Aurora Red, Lush Meadow, Spicy mustard en Potter’s Clay. Benieuwd wat deze kleuren uitstralen en hoe je ze het beste kunt combineren? Kijk dan zeker even in het artikel die ik hieronder heb gelinkt.

Veel liefs,
Denise

De lakjes zijn verkrijgbaar bij de Etos voor €2,49 per stuk.

(Bron: http://rubriek.nl/beauty-mode/mode-kleuren-herfst-winter-2016-2017)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *