polka parfum

Polka vs. Lady Million

In deze blogpost ga ik ‘Polka Eau de Toilette’ (Primark) en een van mijn lievelingsgeuren ‘Paco Rabanne Lady Million’ met elkaar vergelijken. Lijken ze echt op elkaar?

Toen ik de beautyafdeling van de Primark in Den Haag opliep, trok dit parfum gelijk mijn aandacht. Ik ben gek op parfum dus rook snel aan de verschillende flesjes. Lydie en ik waren er gelijk van overtuigd dat dit parfum een dupe is van het bij iedereen bekende parfum ‘Lady Million’.

polka parfum 2Helaas kan ik de geurnoten van het ‘Polka’ parfum nergens vinden. De geurnoten van ‘Lady Million’ zijn in ieder geval als volgt opgebouwd;

  • Topnoten: amalfi citroen, framboos en oranjebloesem,
  • Hartnoten: afrikaanse oranjebloem, gardenia en jasmijn,
  • Basisnoten: amber, patchouli en witte honing.

Waarschijnlijk zullen hier een aantal overeenkomsten in zitten, aangezien de geuren zo dicht bij elkaar liggen.

Zelf ben ik al jaren in het bezit van ‘Lady Million’ en krijg altijd complimentjes wanneer ik hem op heb. Wat het fijne is aan dit parfum is dat de geur de hele dag blijft hangen. Het is zo zonde om te investeren in een lekkere geur die vervolgens na een aantal uurtjes niet meer te ruiken is. (Laten we eerlijk zijn, parfum is niet goedkoop) De geur van Primark kan dit helaas niet geheel waarmaken. De geur blijft enige tijd hangen, maar verslijt wel gedurende de dag.

polka parfum 3Het parfum is uitermate geschikt om mee te dragen in je tas. Vooral omdat het een roll-on variant is. Hiermee kan de parfum eenvoudig met de juiste hoeveelheid aangebracht worden en snel even worden bijgewerkt als de geur vervlogen is.

Mocht je nog op zoek zijn naar een lekker parfum. Wip dan zeker snel even langs bij Primark om deze geur te gaan ruiken. Voor het prijsje kun je hem niet laten liggen!

IMG_8510‘Polka Eau de Toilette’ is verkrijgbaar in de volgende varianten:

  • 10 ml €2,-
  • 50 ml €7,-

Draag jij iedere dag parfum?

Liefs,
Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *