DSC01387

Review : Maggie’s (clip-in) hairextensions

In het artikel ‘Favorieten december’ kwamen ze al voorbij, Maggie’s clip-in hairextensions. Sinds een maand ben ik trotse eigenaar van deze lange blonde lokken. Mijn hele leven wil ik al lang haar, maar helaas is het mij niet gegund. Elk haar heeft een maximale lengte, helaas is die van mij tot mijn BH-bandje. Daarom heb ik altijd al interesse gehad in hairextensions. Maar eigenlijk heb ik nog nooit actie ondernomen, tot een maand geleden! Benieuwd naar mijn review? Lees dan snel verder

Na lang research gedaan te hebben op het internet kwam ik toevallig via een andere beauty-blogger het Instagram account van Maggies-Hair tegen. Er stonden ontzettend veel mooie foto’s van before and after online. Maar goed, foto’s zeggen natuurlijk niet alles! Ik ben gaan neuzen op de site en heb reviews gelezen van verschillende mensen. Iedereen was zo enthousiast! Na wat sparen was het zo ver: ik ga ze bestellen. Maar al snel kwamen er vragen: hoeveel gram? Welke kleur? Is het inzetten moeilijk?

IMG_8875

Gram.
Hoe meer gram, hoe meer haar. Je kan op de site van Maggies-Hair verschillende aantal grammen kopen. Zo heb je 120, 165 en 220 gram. Ik heb van mezelf ‘normaal’ haar. Niet dun, niet dik. Ik heb gekozen voor 120 gram, dit is voor mij ook écht voldoende! Heb je zelf (extreem) dik haar? Dan zou ik persoonlijk gaan voor meer gram. Natuurlijk kan je ook de site vragen om hier een advies over te geven.

DSC01370

Kleuren.
Het is natuurlijk hartstikke lastig om een kleur te kiezen vanaf je beeldscherm. Bij Maggies-Hair kan je via de mail enkele foto’s van jezelf opsturen. Zo kunnen ze bij Maggies-Hair kijken welke kleur het best bij je past, hierop geven ze een kleuradvies. Ook zit er bij het geleverde pakketje een ‘try me’ extension. Deze extension kan je proberen, om te kijken of de kleur past met de kleur van jou haar.
Zelf heb ik de kleur ‘strawberry blonde’.

Service.
Ik ben ontzettend tevreden over de service van Maggies-Hair. Ik had veel moeite met het uitkiezen van de juiste kleur. Na het opsturen van de foto’s kreeg ik ontzettend snel een reactie terug met kleuradvies. Helaas was de geleverde kleur nét iets te licht. Met wat hulp van Maggies-Hair heb ik uiteindelijk de juiste kleur gevonden. De extensions werden binnen no-time geleverd, wat ook erg fijn was! Zo kon ik ze gelijk uitproberen.

Hairextensions1

Lengte.
De extensions zijn standaard 50 centimeter. 50 centimeter is namelijk de meest populaire lengte.  Zelf vind ik dit nét iets te lang, maar dat is geen probleem. Een (random) kapper kan namelijk de extensions in het model/lengte knippen die jij mooi vindt.

Remy Hair.
Maggie’s hair is 100% human hair, echt mensenhaar dus! Dit wilt zeggen dat de hairextensions lang mee gaan. Wanneer je ze niet dagelijks gebruikt, kunnen ze zelfs levenslang mee gaan. Ook betekent dit dat je de extensions zonder problemen kunt krullen en stijlen.

Clip-in.
Zoals de naam al zegt, moeten de extensions ingeclipt worden. Dit gaat veel gemakkelijker dan dat ik had verwacht! Ik doe ongeveer 5 minuten over het inclippen. Echter vergt dit naar mijn idee wel wat handigheid. Maar zoals ze zeggen: oefening baart kunst!
Zelf voel ik de clips (en de extensions) amper tot niet zitten. Mijn set ziet er als volgt uit:

IMG_8877(1×4 clips, 1×3 clips, 2×2 clips, 4×1 clips)

IMG_8871

Opbergen.
Op de site van Maggies-hair is voor €6,95 een extension-hanger te koop. Hier kan je de extensions aan ophangen en netjes opbergen.
Na het gebruik van de extensions hang ik ze hier altijd aan op. Ik merk dat de extensions hierdoor veel netter blijven en er minder snel klitten ontstaan, dan dat ik ze ergens neerleg.

IMG_8862

Aanrader?
Absoluut! Het haar is van boven tot onder écht dik en vol. De kwaliteit is super, het haar voelt heerlijk zacht aan. Het ziet er realistisch uit en de service is erg prettig. Het is in vergelijking tot andere verkooppunten iets duurder, maar dit zie je daadwerkelijk terug in de kwaliteit. Zie hieronder een before and after foto!

HairextensionsWat een ongelofelijk verschil!

De hairextensions zijn verkrijgbaar bij maggies-hair.com

Benieuw naar tutorials met deze hairextensions? En hoe ik mijn extensions verzorg? Houdt deservetoday.nl goed in de gaten!

Heel veel liefs,

Lydie

IMG_8914

Dit artikel is niet gesponsord.

8 gedachtes over “Review : Maggie’s (clip-in) hairextensions

  1. Loene zegt:

    Woooooowww! Wat ontzettend mooi haar! Je ziet heel veel verschil. Ik heb van mezelf al best dik haar, maar soms zou ik tóch graag eens extensions willen proberen. Op chinese webshops heb ik syntetische haarstukjes gezien, maar ik durf het niet te bestellen, haha. Hoe dan ook, ik vind het resultaat erg mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *