bruinings3

Review: Sunkissed Rapid Tan

Ooit wel eens Snog, Marry, Avoid gekeken? Of bijvoorbeeld Georgie Shore? Dan ben je vast bekend met de té oranje huidjes door overmatig gebruik van de zonnebank. Houd je niet zo van die oranje gloed, maar ben je wel gek op die gezonde, bruine kleur? Vandaag een product die veilig is voor jouw lichaam.

Oké ik zal meteen met de deur in huis vallen: Ik ben lyrisch over dit product! Het is een bruiningsmousse voor het lichaam, binnen no time heb je een mooie bruine gloed. Het is te vergelijken met een haarmousse. Je spuit een dotje mousse in je hand en in plaats van dat je het door je haar verspreidt, verspreidt je het over je lichaam.

bruiningsHet product claimt dat je binnen 60 minuten bruin bent, maar eigenlijk zie je vrijwel gelijk resultaat. Het is wel zo dat je het product nog bruiner wordt nadat je het laat intrekken. Wat ook fijn is, is dat je de mousse kunt opbouwen. Je kunt gaan voor één laagje voor een natuurlijk effect. Maar ben je nog niet tevreden over je bruine kleur, dan kan je gerust nog een laagje aanbrengen.

In de mousse zitten Aloë Vera en Vitamine E verwerkt. Die je huid optimaal verzorgen. Je hebt dus niet alleen een mooie gloed, je lichaam wordt tegelijkertijd verzorgd. Waar je wel mee moet oppassen, is dat de mousse niet beschermt tegen de zon. Ze adviseren daarom dit product in combinatie met een zonnebrandcrème SPF20+. Nog een prettige bijkomstigheid is dat het product erg lekker ruikt en het product vrij is van parabenen!

IMG_9056[1]Voor je gaat smeren zijn er een aantal dingen die je moet weten of waar je je op kunt voorbereiden. Althans een aantal dingen waar Lydie en ik tegenaan stootte door enthousiast, maar onvoorbereid te gaan smeren.

Handschoen
Je kunt de mousse heel makkelijk aanbrengen met je handen. Let er wel op dat je vervolgens zoet bent oranje handpalmen voor een aantal dagen. Helaas krijg je de mousse niet zomaar van je handpalmen af. Ook niet met scrub of warm water. Gebruik daarom een handschoen die voor dit soort activiteiten zijn gemaakt. Deze handschoenen zijn ook te verkrijgen bij Primark voor €2,-.

Body lotion
Smeer droge plekken in met body lotion, zoals je ellebogen, je knieën, enkels, oksel, et cetera. Door dit te doen voorkom je dat de mousse niet achter de droge plekken blijft ‘hangen’. Vooral ik had last van erg donkere ellenbogen, een niet echt natuurlijk effect.

Scrub
Scrub je lichaam voordat je begint met de bruiningsmousse. Dit zorgt ervoor dat je de mousse gelijkmatiger kunt aanbrengen en dus geen rare strepen nalaat op je huid. Tevens kun je de scrub gebruiken als je wel strepen hebt nagelaten en deze wilt wegwerken. Let op, ben dan wel snel!

Nat washandje
Ik ben nog geen pro in het aanbrengen van de mousse. Ik heb het nu ondertussen twee keer gedaan. Om het gelijkmatig aan te brengen en foutjes weg te werken, gebruikte ik een nat washandje. Tevens werkte ik, na het aanbrengen van de mousse, het product nog even gelijkmatig in de huid. Zo kon ik makkelijk strepen wegwerken.

Hulp
Ik ben niet erg flexibel en mijn rug krijg ik niet ingesmeerd zonder hulp. Gelukkig heeft Lydie en mijn moeder mij geholpen beide keren. Naast het helpen van het smeren is het ook prettig dat je ‘hulp’ van een afstandje kan bekijken of de mousse gelijkmatig is verdeeld.

IMG_9065[1]Nogmaals, ik ben helemaal enthousiast! Eerder ging ik wel eens naar de zonnebank, maar ik merkte dat ik hier kleine moedervlekjes van kreeg. Iets waar ik niet erg blij van word. Toen we in de zomer tegen dit product aanliepen in de Primark, wilden we dit allebei graag gaan testen.

Ik kan het product zeker aanraden en al helemaal voor de prijs. Er zijn veel mensen die dit soort producten op de markt brengen met een zeer hoog prijskaartje. Wanneer je nog onbekend bent met een product als deze kun je deze het beste eens proberen. Wel kan ik dit product tot nu toe alleen aanraden voor in de winter. Ik weet namelijk (nog) niet wat dit product doet met je huid wanneer je na aanbreng van de mousse de zon in gaat. Hier durf ik dus geen uitspraken over te doen.

bruinings2

Hier is de mousse aangebracht op het rechter been. Je ziet dat het rechter been er nét wat warmer en bruiner uitziet. En dit is slechts na één laagje. De kleur is dus nog verder op te bouwen. Ideaal voor mensen die vinden dat ze in de winter benen als melkflessen hebben.

De Sunkissed Rapid Tan is te koop bij de Primark voor maar €3,50.

Liefs,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *