Review givencyparfum zonnebrand en blushhighliter

Tinted eye brightener – Bobbi Brown & Rockateur – Benefit

Vandaag heb ik een geweldige review voor jullie, namelijk de Tinted Eye Brightener van Bobbi Brown en Rockateur van Benefit. Twee producten die prachtig met elkaar te combineren zijn.

Soms heb je dat, een slechte nacht. Wakker worden met donkere kringen onder je ogen. Horrible. En dan meestal nét op dat moment dat jij goed voor de dag moet komen. Ik heb veel verschillende concealers geprobeerd om deze donkere kringen te verbergen, maar vaak vond ik het er erg onnatuurlijk uitzien. Maar spontaan, opeens, onverwachts, gebeurde er een wonder! Ik kwam de Tinted Eye Brightener tegen van Bobbi Brown. Opeens ging er een wereld voor me open, WAUW wat een ongelooflijke concealer!

De Tinted Eye Brightener is een vloeibare lichte concealer die de donkere kringen onder je ogen camoufleren. De concealer is erg luchtig, waardoor hij gemakkelijk uit te smeren is en naar mijn idee natuurlijker overkomt.

Review givencyparfum zonnebrand en blushhighliter1
Ik heb de concealer deppend met mijn wijsvinger onder mijn ogen aangebracht. Ik smeer niet, waardoor ik voorkom dat de concealer in de fijne lijntjes gaat zitten en ik ouder lijk dan dat ik daadwerkelijk ben (ja ja, iedereen heeft deze lijntjes!) Ook heb ik de binnenste ooghoek meegepakt.

IMG_7788

De concealer heeft formaat van een lipgloss, waardoor je hem in ieder tasje kan stoppen.

IMG_7891

De concealer heeft 10 verschillende tinten, ikzelf gebruik de tint ‘bisque 3’.

Om helemaal fris voor de dag te komen kan de look worden afgemaakt met een blush. Blush is voor mij hét onderdeel van een look dat onmisbaar is. Zonder blush heb ik het idee dat mijn gezicht er naakt en bleek uitziet, vooral in de winterperiode.

Rockateur van Benefit is een nieuwe blush in de collectie Box O’ Powder.  Het is een blush met een rosé gouden goldkleurtje en bevat een mooie, warme gloed. Het wordt ook wel de ‘rush of heat’ genoemd. Ik vind zelf dat de blush ook wat weg heeft van een bronzer, vanwege de wat bruinachtige tint.

IMG_7759

De verpakking van de blush heeft een stoere uitstraling. Echter, wanneer deze op de wangen wordt aangebracht, is de uitstraling lief en tegelijkertijd uitdagend.

IMG_7865

Ik heb hier de blush in combinatie met de concealer op. Ideaal voor een wat rustige, maar toch mooie look.

Review givencyparfum zonnebrand en blushhighliter2

De blush blijft goed op de huid zitten. Een leuke bijkomstigheid is dat de blush ook erg lekker ruikt.

 

Tinted Eye Brightener van Bobbi Brown is verkrijgbaar bij Douglas en kost €28,50.
Rockateur van Benefit is verkrijgbaar bij Douglas en kost €33,00.

2 gedachtes over “Tinted eye brightener – Bobbi Brown & Rockateur – Benefit

    • Milou zegt:

      Ik ben zelf helemaal weg van Bobbi en Benefit. Mocht je een concealer niet genoeg dekking vinde geve dan heeft Bobbi ook een corrector’ deze corrector corrigeert de kleur van de wallen. Vervolgens een concealer eroverheen en je hebt n flawless look! Ik zelf ben fan van de Coralista van Benefit. Wat ook echt een musthave is zijn de artsticks van Bobbi. Een lipstick en lippotlood in een.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *