IMG_8929

Urban Decay – Naked 2 pallet

Als beauty liefhebber kan dit pallet natuurlijk niet ontbreken in mijn stash. Het Urban Dacay – Naked 2 pallet is zéér geliefd, ik was daarom ook ontzettend blij toen ik deze voor Kerstmis kreeg!

IMG_8927

Het pallet bevat zowel glimmende als matte oogschaduw kleuren. Ideaal voor veel verschillende soorten looks dus! Het bevat voornamelijk natuurlijke, aarde tinten. Kleuren die bij iedereen mooi staan.

IMG_8929

Het pallet bevat 12 kleuren. Zowel lichte kleuren die gebruikt kunnen worden als highlighter en donkere kleuren die je kunt gebruiken in je crease of als eyeliner. In dit artikel kun je inspiratie vinden voor verschillende soorten eyeliners.

IMG_8945

Bij het pallet zit een oogschaduwkwast met twee uiteinden. Een wat stuggere kwast (mooi voor het aanbrengen van de oogschaduw) en een meer fluffy (mooi om de kleuren in elkaar over te laten lopen). Ik vind dat de kwasten van erg goede kwaliteit zijn, ze zijn heerlijk zacht en lekker in gebruik.

IMG_9104

Denise heeft het oogschaduwpallet ook voor kerst gekregen en heeft al wat zitten oefenen. Hierboven heeft ze de kleuren; half baked, snake bite, chopper en suspect gebruikt.

IMG_9107

Verder heeft ze de look afgemaakt met wat mascara en eyeliner.

IMG_8947

Ik vind de kleuren echt ontzettend mooi. Ik gebruik het pallet vaak, overdag maak ik meestal een rustige look. Als ik een avondje uit ga gebruik ik meer de donkere kleuren voor een smokey eye effect. Ik vind dit pallet zelf de perfecte basis voor in een stash. Een dikke aanrader!

Op internet staan ontelbaar veel tutorials en looks met dit pallet. Welke look zouden jullie graag terug willen zien op deservetoday.nl?

Het pallet is te koop bij Iciparisxl.nl voor €51,90.

Liefs,

Lydie

6 gedachtes over “Urban Decay – Naked 2 pallet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *