IMG_2017

10x dingen waar ik blij van word

Mensen vinden mij over het algemeen een heel vrolijk persoon. En eigenlijk, ben ik dat ook echt wel! Maar van sommige dingen word ik gewoon extra blij. Ben je benieuwd? Lees snel verder.

Denise heeft me geïnspireerd met haar artikel over blij zijn. Hier vertelt zij waar ze blij van wordt. Ik kreeg gelijk een super vrolijk en goed gevoel toen ik haar artikel doorlas en bekeek! Ik herken me ook in veel dingen. Maar alsnog, probeer ik in dit artikel een beetje origineel te zijn.

1. wARME CHOCOLADEMELK MET SLAGROOM ÉN mARSHMALLOWS

IMG_2017

Zo lekker! Voor bovenstaande combinatie mag je me zelfs wakker maken.

2. Koen, mijn vriend

IMG_1909

(Hier lag Koen te ‘slapen’, toen ik stiekem een foto wilde maken had hij het door. Ik word zo vrolijk van deze foto! Hij kijkt heel ondeugend).

Voor degene die het niet weten: ik ken Koen via Tinder. Ik hoor al wat mondjes openvallen: TINDER? Tinder, ja. Ik zat op Tinder voor de ‘lol’, maar we hadden gelijk een klik. En bijna 28 maanden na onze eerste date, ben ik nog steeds heel erg blij dat ik naar rechts heb geswiped.

3. Dieren

IMG_1949

Ik hou van dieren. Steeds meer! Afgelopen weekend was ik in Terschelling met Koen. We gingen zitten op een bankje om te genieten van het uitzicht. Opeens kwamen deze eendjes aangerend (en hoe!). ZO lief! Ja, hier word ik blij van!

4. Verre uitzichten

IMG_1976

Zoals sommige al weten, kan ik ontzettend erg genieten van de natuur. Maar ook vrije uitzichten vind ik super mooi! Ik voel me helemaal ontspannen als ik een mooi uitzicht heb, dus indirect voel ik me ook een beetje blij.

5. Vriendinnen

IMG_1416

Ik word blij van Denise. Haha! Ik ben ontzettend blij als vriendinnen in mijn omgeving zijn. Lekker bijkletsen, elkaars haar en make-up doen, opstap gaan, uren kletsen en thee drinken. I love it! 

6. Mijn ouders

IMG_1660

De mensen die al 22 jaar lang voor mij klaar staan, mijn ouders. Hun maken mij iedere keer blij. Ik besef steeds meer uit wat voor warm nest ik kom. Ze verdienen zeker een plaatsje in deze lijst!

7. Reizen

IMG_7512

Ik houd van reizen, ik word blij van reizen! En het liefst zo lang mogelijk weg en zo ver mogelijk. Op bovenstaande foto ben ik in West Canada, bij Lake Moraine. Ik verheug me al ontzettend op mijn volgend avontuur: Indonesië.

8. Make-up

IMG_8438

Als beauty liefhebber kan deze niet missen in het lijstje. Ik word blij van make-up! Ik vind het heerlijk om me op te maken. Ik zie het gezicht soms als een tekening, die nog ingekleurd moet worden. De blush op de foto is trouwens van de Hema.

Bakken

IMG_1513

Zelf bak ik ontzettend graag. Ik maak gezonde muffins tot chocolade taarten in de oven. Vrijwel iedere week bak ik iets lekkers uit de oven.

10. De efteling

IMG_1671

Wie kent deze paddenstoel van de Efteling? Ik weet niet hoe vaak ik hier vroeger wel niet op heb gezeten! Als ik aan de Efteling denk krijg ik spontaan vrolijke kriebels in mijn buik.

Deze 10 items staan random door elkaar, dus niet op volgorde :-). 

Waar worden jullie blij van?

Liefs,
Lydie

2 gedachtes over “10x dingen waar ik blij van word

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *