dingen waar ik blij van word

10x Dingen waar ik blij van word

Blij zijn is een van de fijnste gevoelens die je kunt hebben. Vandaar dat ik eens stil ben gaan staan bij de dingen waar ik heel blij van word. Deze deel ik vandaag met jullie en wellicht wordt jij daar ook een stuk vrolijker van?

1. Puppy’s
Oké, als je mij kent, dan weet je dat ik soms meer van honden hou dan van mensen. Wanneer ik een puppy zie dan ben ik al helemaal in dromenland. Ik ben er zo dol op en ik smelt gewoon helemaal weg. Alles wat met honden te maken heeft vind ik gewoon leuk. Al is het een Facebookpagina of een tv-programma waarin ze ronden redden.

dingen waar ik blij van word

(Hier hadden we Tjep net opgehaald en was hij voor het eerst in de tuin)

2. Flauwe humor
Mensen met goede humor daar word ik al blij van, maar mensen met hele flauwe of droge humor mogen mij zelfs ’s nachts opbellen.

3. Vakantie
Ik word heel chagrijnig van vakanties uitzoeken. Nu voor maar €499,- en wanneer je verder kijkt kost het alsnog €1.000+. Nee een vakantie boeken dat laat ik liever aan iemand anders over. Maar als de vakantie eenmaal geboekt is, dan kan ik niet meer wachten. Gelukkig hebben we al geboekt en gaan we naar Curaçao dit jaar. Can’t wait!

dingen waar ik blij van word4. Festivals
Nog iets waar ik heel vrolijk van word; festivals. Omringd zijn door goede muziek, mooie bouwwerken, mensen met goede zin en leuke artiesten. Do I need to say more? Afgelopen weekend was ik te vinden op Soixante Neuf in Eindhoven en ik ga nog naar The Flying Dutch. Daarnaast ben ik altijd nog wel op zoek naar leuke feestjes of dagjes weg. Dus tips zijn altijd welkom.

5. Na een work-out
Soms is het moeilijk om de stap te zetten en te gaan sporten, maar heb je er eenmaal een goede work-out op zitten voelt dat zo heerlijk en ben ik zo blij. Als ik de dag erna spierpijn heb, blijft dat geluksgevoel nóg langer hangen. Vaker sporten dus, zou je zeggen.

6. Als Felix zegt dat ik er goed uit zie
Je herkent het vast wel van die dagen dat je in de spiegel kijkt en denkt ‘yes, vandaag zie ik er top uit’. Hadden we dat maar elke dag, hè? Wanneer ik het gevoel heb dat ik die dag er goed uit zie, voel ik me een stuk zelfverzekerder. Het kersje op de taart is als Felix benoemd dat ik er goed uit zie. Dan is mijn dag weer gemaakt.

7. De zon
Van mij mag het altijd zomer zijn. Ik hou zo ontzettend veel van het gevoel van de zon op je huid. Ik krijg er zo veel energie van en ik zie er een stuk gezonder uit door een mooie gebruinde huid. Wat natuurlijk wel ontzettend belangrijk is, is om jezelf goed in te smeren wanneer je de zon in gaat! Alles ziet er gewoon mooier uit wanneer de zon schijnt en je merkt dat mensen een stuk vrolijker over straat lopen dan bijvoorbeeld in de winter.

dingen waar ik blij van word8. Wanneer een blogpost veel gelezen wordt
Dit is een gevoel dat nog vrij nieuw aanvoelt, maar als een blogpost veel gelezen wordt geeft dat zo’n voldoening. Het geeft ongeveer hetzelfde gevoel als wanneer je een goed gevoel hebt over een toets en uiteindelijk een 8 terug krijgt. Heel fijn!

9. Een hele middag kletsen
Met sommige mensen heb je dat, dat je uren kunt kletsen aan een stuk door en dat de tijd voorbij vliegt. Ik vind het heerlijk om lekker op bed te liggen met een vriendin en dan urenlang bij te kletsen. Een lekkere zak chips of een fruitsalade mag dan natuurlijk niet ontbreken.

10. Wanneer ik iemands make-up of haar mag doen
Natuurlijk mag dit in mijn lijstje van dingen waar ik blij van word niet ontbreken. Als iemand aan mij vraagt wat ik het liefste doe is dat namelijk dat ik iemands haar of make-up mag doen. Voor een feestje of gewoon om te oefenen het maakt me niet uit. Ik  krijg ook vaker de vraag of ik iemands haar wil doen, puur omdat het zo heerlijk is als iemand aan je haar zit.

dingen waar ik blij van word

(Hier had ik Lydies haar ingevlochten, sorry voor de slechte kwaliteit)

Waar wordt jij blij van?

Veel liefs van Denise

6 gedachtes over “10x Dingen waar ik blij van word

  1. Loene zegt:

    Haha, ik heb gisteren ook de ”dingen waar ik blij van word” geplaatst, haha! 🙂
    Waar ik inderdaad ook erg blij van kan worden is flauwe humor. Niemand vind ’t grappig, behalve ik haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *