img_0207

10x leukste dingen die ik in de zomer heb gedaan

We kunnen toch wel zeggen dat de zomer bijna tot zijn einde is gekomen. Althans de meeste mensen gaan weer naar school of zijn weer begonnen met hun baan. Ik ben lekker aan het solliciteren en werk via het uitzendbureau. Vandaag som ik voor jullie de leukste tien dingen die ik in mijn zomer heb gedaan.

Ik heb een ontzettend leuke zomervakantie gehad. De tien dingen die hieronder staan zullen dan ook in willekeurige volgorde staan.

1. Curaçao

Natuurlijk mijn welverdiende nummer één van dit lijstje: Curaçao. Wat heb ik van je genoten! En dat gelukkig niet alleen, maar met mijn eigen Antilliaan, Felix. Zonder jou was het natuurlijk nooit zo leuk geweest en waarschijnlijk had deze reis dan nog veel langer op zich mogen wachten. Waar zal onze volgende reis naartoe gaan?img-20160715-wa0050

2. Terrasjes

Deze zomer zijn de nodige terrasjes gepikt. In Roermond, Groningen, Eindhoven, maakt niet uit. Een lekker drankje en lekker mensen kijken daar maak je mij vrolijk mee.

3. Zwemmen

Oké, ook absoluut een activiteit die in dit lijstje toebehoort. Ik weet niet of er zomers zijn waarin ik meer heb gezwommen dan dit jaar. Bij vriendinnen, bij verschillende zwembaden of zelfs in natuurwater. Het maakt mij niet uit. Als het zonnetje schijnt, ik heb de tijd en de temperatuur is ernaar, zul je mij al snel horen: zullen we gaan zwemmen. Gelukkig houden mijn vriendinnen, Felix, mijn moeder en mijn broer hier ook ontzettend van. Vaker kwam ik thuis van een dagje hard werken en dan stelden mijn moeder en mijn broer voor om nog even het water in te springen, prima idee!

zwemmen4. High Tea-en

Vriendinnen en eten… Do I need to say more?

high-tea5. Groningen

Niet te vergeten: Groningen. Ik ben lekker twee dagen met Floor naar Groningen geweest. In twee dagen kun je ontzettend veel doen en zien. Wanneer je ooit twijfelt om ook zo’n tripje te boeken, kijk dan eerst even of NS niet een goede deal heeft. Wij hebben €49 betaald voor trein, overnachting én ontbijt. We hebben deze twee dagen gevlogd, kijk zeker even naar deze vlog als je die nog niet hebt gezien. Floor als je dit leest, thanks voor de super leuke dagen.

groningen6. Lydie op het vliegveld verrassen

Wat was ik super blij dat Lydie weer veilig terug kwam van haar backpackreis van 5,5 week. Ik heb meteen gevraagd of ik met de ouders van Lydie mee kon rijden om Lydie te verrassen op het vliegveld van Düsseldorf. Wat was dit super leuk! Tranen van geluk zijn er gevloeid zoals je hieronder op de foto kunt zien, vrouwen…

lydie-dussel7. Skeeleren

Hier heb ik het al vaker over gehad op Deserve Today, maar skeeleren vind ik zo enorm leuk. Voor mijn verjaardag heb ik dit jaar goede skeelers gekregen van mijn ouders. Ik had meer willen skeeleren, maar ik heb toch een aantal mooie tochtjes gemaakt. Denk aan je bescherming!

8. Dagje naar Ikea

Ik ben geloof ik niet de enige, maar I love Ikea. Een dagje Ikea voelt voor mij als een dagje uit. Wanneer we onderweg zijn, kijk ik al uit naar de Ikea balletjes. Die eten we dan ook standaard als lunch als we daar zijn. Ik heb een nieuwe kledingkast gekocht, die ik wil meenemen als ik op mezelf ga. Het is de Ikea Brimnes Kledingkast geworden. Bij thuiskomst heb ik deze natuurlijk gelijk in elkaar gezet met behulp van Felix. Ik kijk echt al uit naar het moment dat ik op mezelf ga en mijn hele inboedel in elkaar kan gaan schroeven. Ben ik de enige die dat zo leuk vind?

9. Diploma behalen en de diploma-uitreiking 

Deze zomer heb ik natuurlijk ook mijn diploma behaald. Dit zal jullie vast niet ontschoten zijn. Bij een diploma hoort een diploma-uitreiking. Mijn begeleider die mij de laatste twee jaar heeft begeleid had een ontzettend leuke en persoonlijke speech voorbereid. Dit zal ik echt nooit vergeten. Martine, bedankt voor alles! diploma-2

10. Weekend Londen boeken

Nieuwe plannen zijn er om gemaakt te worden. Ter ere van mijn diploma ga ik samen met mijn ouders een weekendje naar Londen. Ik ben nog nooit in Londen geweest dus ik kijk er onwijs naar uit. Wanneer jullie tips hebben, laat ze dan zeker even hieronder achter in een reactie. Van dit weekend zullen jullie vast nog wel dingetjes terug gaan zien.

Wat waren jouw tien leukste dingen die je hebt gedaan deze zomer?

Heel veel liefs,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *