IMG_0249

7x dingen uit mijn memory box

Af en toe wanneer ik me verveel of me bijvoorbeeld down voel of juist heel happy, pak ik mijn memory box er eens bij. Dan ga ik lekker tussen alle dingetjes snuffelen die ik door de jaren heen heb bewaard. Vandaag laat ik zeven items uit dit doosje zien.

Sinds ongeveer een jaar besloot ik om mijn herinneringen op één plek te gaan bewaren. In dit doosje van Truly Yours. Ik had eerder mijn bewaarde dingetjes overal rond slingeren. Waar moest ik ze laten? Wanneer het weer rommelig begon te worden op mijn kamer begon ik weer te twijfelen: Weggooien? Nee, want ik krijg er een fijn gevoel van als ik er nog eens naar kijk. Maar je kunt toch niet alles bewaren? Et cetera.

1. Kaartjes

Vroeger bewaarde ik elk kaartje dat ik kreeg. Voor mijn verjaardag, Kerst, behaalde diploma’s, noem het maar op. Aangezien die schoenendoos na enkele jaren overspoelt raakte ben ik alleen de leukste, liefste en mooiste kaartjes blijven bewaren. Dit zijn een paar van de meest recentste kaartjes die ik heb gekregen voor het behalen van mijn diploma en mijn verjaardag. Dit zijn altijd dingen die leuk blijven om te krijgen en om nog eens naar te kijken.

IMG_0255

2. Agenda’s

Ik weet dat steeds meer mensen hun agenda via hun telefoon bij houden, maar ik kan er niet aan wennen. Ik moet zeggen dat ik moet toegeven dat het super handig is, aangezien ik mijn telefoon negen van de tien keer bij me heb. Toch ben ik nogal van de traditionele stempel. Ik houd van boeken in plaats van e-readers, papieren agenda’s in plaats van digitaal, ik houd van fotoboeken in plaats van een mapje op je pc. In mijn agenda’s staan al mijn afspraken en uitjes. Super leuk dat ik over twintig jaar nog steeds weet wat ik in de zomer van 2016 heb gedaan.

IMG_0265

3. Treinkaartjes

Deze zijn reeds verdwenen, want tegenwoordig hebben we de ov-chipkaart, maar oh dit is zo leuk! Helaas heb ik vaak tussentijds mijn kaartjes weggegooid, maar ik weet dat Felix er nog een hele hoop heeft bewaard. Sinds 11-12-11 heb ik heel wat papieren treinkaartjes verspild om bij Felix te komen. Natuurlijk heb ik bij de kaartjesautomaat nooit twee keer na hoeven te denken om mijn lieve vriend op te zoeken.

IMG_0263

4. Festivalsouveniers

Ik heb wel eens genoemd dat ik misschien wel het allergelukkigst ben als ik op een festival ben. Samen met vriendinnen zijn, dansjes doen, lekkere drankjes drinken, alles kan en alles mag, heerlijk! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Elk jaar vind ik weer dat ik te weinig festivals bezoek, maar mijn portemonnee vindt natuurlijk van niet (haha). Dit zijn een dingetjes die ik bij een aantal festivals heb gekregen.

IMG_0271

5. Kleine verrassingsbriefjes

Het komt nog wel eens voor dat de of Felix of ik ineens vroeg weg moeten als we logeren. Op zondag is het over het algemeen zo dat Felix vroeg op moet staan voor voetbal en dat ik lekker kan blijven liggen. Het is dan vaak zo dat ik dan een keer naar huis ga voordat Felix weer thuis is. Vaak leggen we dat een lief briefje voor elkaar neer.

Ik weet niet meer wat de gelegenheid was voor deze kleine verrassing, maar dit koester ik natuurlijk in mijn herinneringsdoosje.

IMG_0266

6. Mijn Albert Heijn badge

Ik heb maar liefst zes jaar en drie maanden gewerkt bij de Albert Heijn. Toen ik daar begon hadden we andere naam badges, maar ondertussen zijn deze verandert naar deze jongens. Deze heb ik dus een aantal jaartjes gedragen tijdens mijn uurtjes bij de Albert Heijn. Toen ik afscheid ging nemen, moest en zou ik deze meenemen. Ondanks dat het slechts een bijbaantje is geweest, heb ik er ontzettend veel mogen leren en heb ik met veel leuke mensen gewerkt.

IMG_0272

7. Verjaardagsboekjes

Sinds vorig jaar doen Lydie, Renie en ik aan verjaardagsboekjes. Hierin staan leuke berichtjes, foto’s en leuke herinneringen die we voor elkaar schrijven. Ik heb hiervan tijdens het feestje van Lydie een ritueel van gemaakt. Dus Lydie en Renie, wanneer jullie dit lezen, ik kijk al uit naar boekje drie.

IMG_0260

Ik kan het aan iedereen aanraden om een memory box te maken, bij te houden en te koesteren. Mijn doosje is in een jaar tijd weer goed gevuld en het is al weer bijna tijd om een nieuwe en vooral grotere doos aan te schaffen.

Naast deze zeven leuke dingen heb ik nog veel meer in mijn doosje zitten. Denk aan vliegtickets, buitenlands geld, vakantiekaartjes, brieven van vriendinnen, foto’s,  overlijdensberichtjes, et cetera in mijn doosje zitten, maar die vond ik niet allemaal gepast om te laten zien.

Heb jij ook een memory box? Zo ja, wat bewaar jij er allemaal in?

Veel liefs,

DeniseIMG_0254

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *