omslag2

8x Liefde in 2015

Soms is het lastig te realiseren hoe goed wij Nederlanders het eigenlijk hebben. Zeker in tijden van drukte staan we hier niet altijd bij stil. 31 december, de laatste dag van het jaar, leek ons een mooi moment om even stil te staan waar wij erg dankbaar voor zijn en dan met name met betrekking tot onze blog die we in 2015 hebben opgezet.

Mijn broer
We zijn de broer van Denise als eerste ontzettend dankbaar. Met zijn achtergrond als IT-er hebben we de blog vanaf begin af aan naar een hoog niveau getild. We hebben meteen een domein aangeschaft en een hosting website gekozen. Dingen waar wij zelf niet zo snel over na zouden denken. Zelf vindt hij het ook erg leuk om te experimenteren met nieuwe snufjes en dingetjes om de website er nog beter uit te laten zien. Hier gaan aardig wat uurtjes in zitten, maar toch helpt hij hier ons graag bij naast zijn drukke baan.

Koen en Felix
Bedankt voor jullie steun. We vinden het heel fijn dat we altijd met onze vrouwelijke dilemma’s bij jullie kwijt kunnen en jullie ons altijd kritische feedback geven. Hier leren we heel veel van.

D0

Daarnaast erg fijn dat we kunnen leren van Koen’s online (game)ervaringen en Felix’ kennis van marketing en strategische keuzes. Ook vinden wij het ontzettend leuk dat jullie ons blijven motiveren en inspireren tot het maken van nieuwe artikelen en filmpjes.

felixOnze mama’s
Onze nummer één fans, heel erg bedankt!

1524779_10201198710390758_676071502_n

Lydie
Natuurlijk ben ik mijn lieve vriendin en tegenwoordig ook collega Lydie ook heel erg dankbaar. Zonder haar is de blog niet mogelijk en ook een stuk minder leuk. Ik ben heel blij dat ik op 2 juni 2015 om 13:02 Lydie onderstaand bericht heb gestuurd en dat ze enthousiast reageerde. Lieve Lied heel erg bedankt dat we zo goed kunnen samenwerken en kunnen sparren over de blog. Ik vind het echt tof om dit met jou te kunnen opbouwen en te kijken waar we eindigen.screenshot

Denise
Lieve Den, zonder dat je het eigenlijk door hebt, leer ik zo ontzettend veel van jou. Het benaderen van bedrijven, het schrijven van een artikel met zo min mogelijk veel spelfoutjes en het streven naar een professionele blog. Ik heb laatste maanden echt ontzettend genoten om samen te werken aan de blog. Ik vind het heel erg fijn dat onze meningen voor 95% van de tijd met elkaar overeenkomen. Je bent een topper! Zowel als vriendin als collega.

942622_4827799773797_1643484838_nOnze lieve lezers
Onder het motto ‘Last best’ gaat onze dank uit naar onze lieve lezers, volgers, supporters en mensen die reageren op onze posts. Het bloggen is natuurlijk niet leuk zonder jullie. We vinden het heel leuk om te zien dat we steeds meer volgers krijgen, steeds meer reacties en dat wij zelf ook steeds meer leren van jullie feedback.

Welke onderwerpen zouden jullie graag terug willen zien in 2016?

Alvast een gelukkig nieuwjaar en heel veel liefs van Lydie en Denise

 

7 gedachtes over “8x Liefde in 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *