den

Bucketlist top 10 – Denise

Naar aanleiding van Lydies blogpost over haar bucketlist top 10 ben ik geïnspireerd om na te denken over mijn bucketlist! Deze zal ik vandaag met jullie delen.

Ik kijk altijd heel erg op tegen mensen die bezig zijn met het vervullen van zijn of haar dromen. Ikzelf heb ook een aantal dromen en zo zijn de onderstaande punten een greep uit mijn wishlist. Zeg nooit nooit, want nooit kan ooit nog ooit worden!

  • Parachute springen. Oké, mensen die mij goed kennen weten dat ik hoogtevrees heb en bijvoorbeeld niet in achtbanen durf. Dus waarom deze wens? Daar heb ik geen antwoord op, maar hier fantaseer ik al over sinds kleins af aan. Het lijkt me zo spannend, maar een bevrijdend gevoel. Heerlijk!
  • Naar Curaçao gaan. Mijn vader is een aantal jaar geleden voor werk naar Curaçao geweest en sinds toen ben ik gefascineerd geraakt van het eiland. Toen ik er ook nog eens achter kwam dat mijn crush (mijn huidige vriend) geboren was in Willemstad, is de drang om erheen te gaan enorm gestegen. Volgend jaar kan ik deze wens hopelijk van mijn lijstje schrappen, want dan staat op de planning dat ik er eindelijk heen ga, samen met Felix!bucket list2
  • Hierbij komen we gelijk aan bij een derde wens, namelijk leren duiken. Als je naar Curaçao gaat, moét je daar eigenlijk gaan duiken. Hier heb je namelijk de mooiste onderwater landschappen. Aangezien ik naast hoogtevrees ook last heb van dieptevrees, wil ik deze angst graag overwinnen vóór mijn Curaçao-vakantie. Ik hou jullie hiervan op de hoogte.
  • Een eigen hondje opvoeden. Ik ben een echte hondenliefhebber, mijn ogen lichten op als ik een hondje zie en kan me dan ook moeilijk weerhouden om even te gaan knuffelen. Ik ben al 22 jaar aan het smeken om een puppy, maar helaas zijn wij thuis veel weg van huis en dan is het eigenlijk ook heel zielig om het hondje alleen achter te laten. Echter, ik kan niet wachten tot het mijn tijd is! Gelukkig is mijn vriend, Felix, ook een echte doglover. A match made in heaven.bucket list 3
  • Werkzaam zijn bij een beautybedrijf. Als ik nadenk over een droombaan, is het iets met beauty. Of het nu een marketingfunctie is bij een merk (passend bij mijn opleiding) of het geven van make-up- of haarworkshops is, het lijkt me beide geweldig. Vooral een afwisseling tussen beide. Heb je tips voor mij? Laat ze vooral achter bij dit artikel!
  • Meer leren over spiritualiteit. Lydie gaf in haar blogpost aan dat ze graag een waarzegster wilt bezoeken. Ik wil juist niet weten wat de toekomst mij gaat brengen. Wel wil ik meer leren over spiritualiteit, omdat ik het gevoel heb dat er meer is dan alleen het ‘op aardse leven’. Ik vertrouw op mijn eigen onderbuikgevoel (het klopt namelijk bijna altijd) en daarnaast heb ik vaak déjà vu’s en weet ik wat er komen gaat. Heel bizar, maar graag wil ik weten waar dit vandaan komt.
  • Vrijwilligerswerk doen in Afrika. Iets goeds terug doen voor de wereld zou ik graag doen. Met name Afrika trekt me om een of andere reden aan, waarom weet ik niet. Het lijkt me super om mensen te helpen in nood of het helpen bij het opbouwen van een school en/of het opvangen van weesdieren. Echter, ik weet niet of ik zulke zaken emotioneel aan kan.
  • Volkswagen busje pakken en gaan! Dit zal een van de geweldigste vakanties van mijn leven worden. Met een groepje, mijn vriend of met vriendin(nen) een busje huren (een hippie Volkswagen busje is eigenlijk een must) en rijden maar. Zonder te plannen, kijken waar we uitkomen en terug gaan wanneer het geld op is. Ik ben benieuwd wie er met me mee wilt…volkswagenbus
  • Naar een concert gaan. Ik zou heel graag naar een concert gaan en dan met name een concert van bijvoorbeeld Jessie j., Justin Timberlake of Beyoncé. Zij maken er altijd zo’n show van, helaas hangt er een prijskaartje aan. Gelukkig is deze wens redelijk eenvoudig in vervulling te brengen.
  • Een vrijgezellenfeest organiseren. Het is sowieso geweldig wanneer een vriendin in de toekomst zal gaan trouwen. Maar wat nog veel fantastischer zou zijn om het vrijgezellenfeest ervan te mogen organiseren. So my should girls be prepared! Daarnaast ben ik al jaren aan het sparen voor sappige verhalen tijdens de speech op de bruiloft zelf.

(Bovenstaande wensen staan in willekeurige volgorde)

Hoe ziet jullie bucketlist eruit?

Veel liefs,
Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *