Wimperextentions1

De best gelezen artikelen van 2015

In het jaar 2015 zijn een hoop artikelen voorbij gevlogen, om precies te zijn 67!  WOW, wat een aantal! En dan eens beseffen dat we pas 4 maanden bezig zijn. De best gelezen 10 hiervan hebben we voor jullie op een rijtje gezet.

1. Echte helden geven bloed.
Dit artikel gaat over het doneren van bloed, hierin worden alle in en outs vertelt. Zelf vind ik (Lydie) bloed doneren echt heel erg belangrijk. Ik vind het daarom ook fantastisch dat dit artikel zo vaak gelezen is! Wil je graag levens redden? Lees dan snel het artikel. Sanquin heeft dit artikel gedeeld op hun Facebookpagina, hiervoor zijn we ze natuurlijk ontzettend dankbaar.

2. 5 tips om model te worden – deel 1.
Veel vrouwen (en mannen!) dromen ervan, model zijn. In dit artikel staan de beste tips omschreven om model te worden. De meest belangrijke tip: als jij de droom hebt om model te worden, laat je dan door niemand tegen houden. En wat is dit artikel ongelooflijk vaak gelezen!

10708599_809655429055540_5039750984796391016_o

3. 30-days challange.
Krijg je nou echt een mooi en strak lichaam van een 30-day challange? En is het wel echt vol te houden? Dat hebben wij getest!

IMG_20150714_131854

4. 10 redenen waarom ik spijt heb dat ik ben afgereisd naar  Canada.
De titel zegt al genoeg toch?

canadaaa

5. Bucketlist top 10 – Lydie
Iedereen heeft een bucketlist, zo ook Lydie! Zal ze ondertussen alweer wat hebben afgestreept?

6. Tips om model te worden – deel 2.
Omdat we nog lang niet uitgebabbeld waren, hebben we een deel 2 gemaakt. Deze is net zoals deel 1 goed in de smaak gevallen!

Denise20150516042

7. Tips voor een goede relatie.
Een perfecte relatie bestaat niet, maar je mag er wél naar streven! Dit artikel deelt met jullie de beste relatie tips (die ook echt werken!)

8. 22 life lessons learned in 22 years
Alhoewel ik (Denise) nog maar 22 jaar op deze aardbol rondloop, heb ik toch al het een en ander geleerd. In dit artikel zijn mijn 22 levenslessen te lezen, die jou hopelijk ook kunnen helpen of inspireren.

life lessons

9. Hoe fake ben jij?
Poedertje hier, kleurtje daar. Tegenwoordig ziet de gemiddelde mens er eigenlijk best anders uit dan zoals moeder natuur ons heeft gemaakt.  Hiervoor is een ontzettend leuke test gemaakt, de hoe fake ben jij -test. Ben jij Barbie of ben je toch echt die natural beauty?

10. Wimperextensions: yes or no?
Het is tegenwoordig hartstikke hip, wimperextensions. Maar wat vinden wij er eigenlijk van? In dit artikel deelt Denise haar mening.

Wimperextensions

Welk artikel vonden jullie het leukst van 2015? En welke artikelen zouden jullie nog graag willen zien in 2016?

Liefs,

Lydie en Denise

5 gedachtes over “De best gelezen artikelen van 2015

  1. Loene zegt:

    Ik ken jullie blog nog niet heel erg lang, maar vind jullie artikelen altijd erg leuk om te lezen! Ik wist helemaal niet dat je wimperextentions hebt laten zetten, Denise. Ook jullie foto’s zijn erg mooi geschoten. Om trots op te zijn! 🙂

  2. jonne zegt:

    Erg leuke artikelen om door te lezen. Mooi zo op een rijtje.

    Dank je voor je bericht over dat je niet email/naam kan aangeven in het reactieveld. Ik ga er eens naar kijken of ik er wat aan kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *