DLR.a20150516005

Deserve Today bucketlist

Al eerder zag je de bucketlist van Denise en Lydie voorbij komen. Maar naast dat wij eigen individuele doelen hebben, hebben we ook samen doelen opgesteld die we graag met de blog willen bereiken! Lees snel verder wat onze (tot nu toe) negen gestelde doelen zijn.

1. Een Deserve Today  party
Zoals jullie misschien al weten, houden wij graag van een feestje. Thema feestjes zijn al helemaal leuk! Wanneer de blog een stuk gegroeid is, lijkt het ons leuk om samen een feestje of een high tea te organiseren met onze lezers. Dit feestje staat natuurlijk in het teken van (inner)beauty.IMG_20160131_113634

2. Iedere week één dag samen bloggen
Hoe fantastisch zou dat zijn? We studeren allebei af in juli 2016. Hierna gaan we waarschijnlijk werken. Het is onze droom om werk te combineren met bloggen en om dan vooral één dag per week samen aan de blog te werken.

3. Samen naar Miami
Tijdens het opnemen van de best friends tag (komt komende zondag online) kwamen we spontaan op het idee om een keer samen naar Miami te gaan. Feestjes, zonnen en genieten. En natuurlijk de gaafste artikelen shoppen voor een leuke review voor op Deserve Today.

miami4. Fulltime bloggen
Bij nummer twee werd al omschreven dat werk gecombineerd met bloggen fantastisch zou zijn. Maar onze allergrootste droom is om samen fulltime te kunnen bloggen. De hele dag bezig zijn met je hobby, wie wilt dit nou niet? Helaas hebben naast ons vele bloggers dezelfde droom (hihi).

5. Een ontzettend uitgebreide beauty stash
Welke beauty blogger droomt hier nou niet van? Ondanks we al meer make-up hebben dan de gemiddelde vrouw, zouden we het ontzettend gaaf vinden om deze de komende jaren nog verder uit te breiden.IMG_8927

6. Een perfect gestylde beautytafel
Die uitgebreide beauty stash van puntje 5 gepresenteerd op een hele mooie beauty- of kaptafel. Wanneer we een uitgebreide beauty stash bij elkaar hebben weten te sprokkelen,is het natuurlijk zaak om deze met trots te presenteren in onze slaapkamers. Je kent ze wel van die perfect gestylde kaptafels zorgvuldig gevuld met duizende lipsticks, blushes, bronzers, oogschaduws, et cetera gesorteerd op kleur.

7. Betere camera’s
Graag zouden we ook betere camera’s aanschaffen. Gelukkig hebben we een spiegelreflex camera, althans deze is van Lydie, die we samen gebruiken. Niet super handig als je met zijn tweeën een beautyblog runt. Maar goed tot de tijd dat we meerdere camera’s kunnen aanschaffen, kunnen we zeker vooruit, want omg wat maakt zo’n camera mooie foto’s.

8. Een pro worden in mooie foto’s schieten.
Vooral Lydie is al ontzettend goed in het maken van foto’s. Gelukkig leert Lydie me vaak een paar kleine trucjes om nog betere en mooiere foto’s te maken. Misschien is het leuk om een keer een cursus hiervoor te volgen. Wie weet?chanel le volume 3

9. Een mooie setting voor foto’s en video’s
Naast het hebben van mooi beeldmateriaal, vinden we het beide erg belangrijk dat de setting er mooi uit ziet. Wat we hiermee bedoelen is bijvoorbeeld de achtergrond van een filmpje of een foto. Wanneer we op onszelf gaan, kunnen we hier een mooi plekje voor reserveren in een van onze huizen of in beide natuurlijk. Sorry Koen en Felix bij dezen weten jullie dat alvast!

Dit was onze Deserve Today bucket list alweer. Althans onze lijst tot nu toe! Grote kans dat deze lijst zich langzaam zal uitbreiden. Daarbij hopen we natuurlijk dat we ook langzamerhand kunnen gaan beginnen met afstrepen. Dat is natuurlijk waarom je een bucket list maakt. Het is heel belangrijk om voor jezelf, je bedrijf, maar ook voor je blog doelen op te stellen. Dit motiveert je en dit brengt je tot een hoger niveau.

Heb jij ook een blogger bucket list? Laat ons zeker even weten wat op jouw bucket list staat dan!

Liefs van ons

6 gedachtes over “Deserve Today bucketlist

  1. jeapiebel zegt:

    Jullie hebben hele mooie bucketlist met een geweldig vooruitzicht en plannen. Ik hoop voor jullie dat het allemaal gaat lukken. Het is ook voor mij om goed na te kijken wat voor doel ik heb voor mijn blog.

  2. Loene zegt:

    Wauw! Wat ziet jullie blog er ongelooflijk mooi uit! Súper mooi is het thema van de site geworden! Bepaalde punten kan ik me in vinden. Zoals het maken van foto’s. Ik zou ook best wel graag een pro in het schieten van foto’s willen worden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *