IMG_7932

DIY Memory Jar

Op zoek naar een cadeautje voor bijvoorbeeld je vriend of je beste vriendin, maar je hebt geen idee waar je deze keer mee moet aankomen? Of wil je gewoon een keer wat anders? Dan is deze DIY misschien wel een leuk idee voor jou.

Het enige wat je voor deze DIY nodig hebt is;
– Een pot
– Briefjes
– Een pen
– Eventueel decoratiemateriaal

Neem een A4-tje en knip hier reepjes van. (Wil je dit zo netjes mogelijk doen? Gebruik dan een snijmachine.) Op deze reepjes kun je vervolgens bijvoorbeeld een van de volgende dingen schrijven; een bijzondere boodschap, een herinnering van jullie samen van die ene leuke dag uit, jullie gedeelde dromen en wensen, ‘feel good’ quotes, ga zo maar door. Je kunt de Memory Jar zo persoonlijk maken als je zelf wilt!

IMG_7923

Vouw vervolgens de briefjes op en stop ze in de pot. Deze pot is van de Xenos en heeft niet meer dan €3,50 gekost. Vul de pot met zo veel mogelijk leuke berichtjes voor jouw vriend of vriendin. Ben maar lekker creatief! Je kunt naast de briefjes de pot ook vullen met bijvoorbeeld confetti of andere leuke decoratie dingetjes. Ik ben voor een neutrale variant gegaan. De buitenkant van de pot kan ook versierd worden, geheel naar eigen smaak.

Hang met een lintje aan de pot, schrijf er eventueel nog een persoonlijk berichtje op en klaar is kees. Jouw eigen gemaakte, super persoonlijke cadeau!
IMG_7927Deze Memory Jar is niet alleen leuk als cadeautje. Het is ook een leuke activiteit om samen met jouw vriend of vriendin(nen) te maken. Een middagje oude herinneringen ophalen, wat er is nu leuker dan dat?

Variatie
Je kunt voor jezelf ook een Feeling Good Jar van maken. Schrijf een aantal positieve of motiverende tekste n op de briefjes en pak vanaf vandaag elke dag een briefje om je dag goed te beginnen!

Voor of met wie zou jij zo’n memory jar maken? Of maak je hem liever voor jezelf?

Liefs,
Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *