paaseieren

Er gaan wat dingen veranderen

Zoals er misschien al is opgemerkt gaan er wat dingen veranderen op www.DeserveToday.nl. Lees snel verder welke dingen dat zijn!

Deserve Today staat de laatste tijd vooral in het thema van afstudeerperiodes, de toekomst en het behalen van onze HBO-diploma’s. Lydie en ik gaan vanaf dit moment een nieuwe toekomst tegemoet , wat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden.

DLR.a20150516005

Maar waarom dan?

Tijdens onze afstudeerstages hebben we het vaker eigenlijk té druk gehad om mooie artikelen en filmpjes te maken. Soms zelfs zo druk dat kostbare scriptie tijd werd besteed aan de blog. Toch hebben we elkaar er doorheen getrokken. Lydie en ik zijn inmiddels allebei afgestudeerd en dat betekent dat we beide aan het solliciteren zijn voor een fulltime functie. Dit betekent dat onze week heel anders besteed gaat worden. Een blog waarop we drie keer willen posten (2 artikelen en 1 filmpje) passen hier waarschijnlijk niet meer helemaal tussen.

Stoppen met Deserve Today?!

Nee, dat was voor ons geen mogelijkheid. Waarom zouden we ergens mee stoppen waar we heel veel plezier aan beleven, onze grootste hobby? Door onze blog zijn we als vriendinnen nog dichter naar elkaar toe gegroeid, iets wat ons heel dierbaar is. Daarnaast hebben we ontzettend veel leuke uren in onze blog gestoken. Daarom zijn we eens goed gaan nadenken wat we kunnen veranderen om naast onze werkende leventjes en onze blog nog voldoende tijd over hebben voor andere dingen: onze vriendjes, onze vriendinnen, onze familie, leuke uitjes en de nodige me-time.

WIN_20150716_134704
Twee keer per week posten

Als eerste hebben we ervoor gekozen om in plaats van drie keer, twee keer per week te gaan plaatsen. Vaak onderschatten mensen het schrijven van een artikel en al helemaal het maken van een video. Logisch ook, want je weet pas hoe veel werk het kost als je er daadwerkelijk mee aan de slag gaat. We vinden het belangrijker om leuke artikelen te plaatsen, dan dat we er uiteindelijk toch drie hebben die wat minder leuk en enthousiast zijn.

artikelen

Daarnaast is het zo dat we ons de komende tijd vooral gaan focussen op het schrijven van artikelen. We vinden het maken van een video ontzettend leuk, maar we halen (momenteel) meer voldoening uit het maken van artikelen. Dit betekent niet dat er nooit meer een video online komt. Absoluut niet! Maar aangezien we een hele andere tijdsindeling krijgen willen we graag even afwachten hoe dit er precies uit gaat zien.

Woensdag en zaterdag

Aangezien we overgaan op twee artikelen per week, leek het ons geschikt om de artikelen beter te verspreiden over de week. We hebben gekozen voor de woensdag en de zaterdag. Over het algemeen zal ik (Denise) op woensdag posten en Lydie op zaterdag. Grote kans dat dit wel eens zal wisselen, maar we proberen ons aan dit schema te houden.

working weekendWe gaan kijken wat deze veranderingen gaan doen met ons, maar ook met onze blog. Wie weet is het qua tijd allemaal perfect te combineren? Dan zullen we hoogstwaarschijnlijk snel weer opschakelen naar drie keer posten per week. We keep you updated!

We willen jullie heel erg bedanken voor alle leuke en lieve reacties en steun die we altijd krijgen.

Heel veel liefs,

Denise change2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *