IMG_8128

Even voorstellen

Welkom op Deserve Today.

Deze blogpost zal gaan over wie wij zijn en waarom wij beginnen met bloggen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wie zijn jullie?

L: Ik ben Lydie en 21 jaar jong. Ik ben in 2014 afgestudeerd als verpleegkundige niveau 4 en doe nu de verkorte opleiding HBO verpleegkunde in Eindhoven. Later wil ik graag werkzaam zijn in de psychiatrie, omdat ik de psychische gesteldheid van de mens ontzettend interessant vind! Daarom wil ik ook regelmatig gaan bloggen over inner-beauty, maar ook over lifestyle, food, DIY’s en beauty! Ik werk naast mijn opleiding als verpleegkundige in de thuiszorg en mijn hobby’s zijn nieuwe dingen ontdekken, sporten, series kijken, dingen doen met vriendinnen en bloggen natuurlijk!

D: Ik ben Denise en ben 22 jaar. Ik studeer momenteel Commercieel Management waarbij onderwerpen als marketing en communicatie mij vooral boeien. Ik ben van jongs af aan een echt meisje-meisje en ben geobsedeerd door make-up en haar. Zo vind ik het erg leuk om nieuwe trends te volgen en vriendinnen op te maken en hun haar te doen voor bijvoorbeeld een speciaal evenement. Ik heb mijn toekomstbeeld nog zo goed uitgestippeld als Lydie, maar ik hoop dat beauty een deel gaat uitmaken van mijn werk.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet?

In 2010 kwamen wij bij elkaar in de klas, dat was destijds 4 HAVO. We raakte aan de praat omdat een van ons een mooi horloge om had. We waren zoveel aan het kletsen over het horloge dat we straf kregen door het vele gepraat. Na die dag zijn we naar elkaar toegegroeid. Al snel kwam het onderwerp bloggen voorbij en kwamen we erachter dat we dezelfde interesses hadden. Ook kwamen we erachter dat we dezelfde blogs volgen. Na 3 weken voelde het al aan alsof we ons al jaren kende en 6 jaar laten hebben we het nog steeds super gezellig. We delen samen onze passie voor beauty en zijn daarom nooit uitgepraat. Met betrekking tot onze blog inspireren wij elkaar en vullen we elkaar aan.

Waarom bloggen?

L: Graag wil ik in de blog iets bijdragen over de mooie, kleine dingen van het leven. Ik merk dat mensen om mij heen heel erg gefixeerd zijn op hun drukke en stressvolle baan/studie en daardoor juist de kleine, bijzondere dingen in het leven over het hoofd zien. Ik vind dit zo ontzettend zonde! Ze zeggen ongeluk zit in een klein hoekje, maar geluk zit ook. Ik hoop dat door middel van de blogs die ik schrijf mensen hier meer bewust van kan maken en gaan leven onder het motto ‘een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!’

D: Ik volg sinds mijn 15e beautyblogs en heb altijd de droom gehad om hier zelf ook mee aan de slag te gaan. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis te delen met andere mensen en zeker op het gebied van beauty. Hier zullen jullie vanuit mijn kant veel over kunnen verwachten. Naast geluk zit schoonheid ook van binnen, maar make-up en haar kunnen hier zeker ook aan bijdragen om bijvoorbeeld jezelf zekerder te voelen. Dit vind ik mooi aan de kracht van make-up.

Hoe zijn jullie op deze naam gekomen en wat willen jullie bereiken?

Deserve Today, verdien de dag. Iedereen verdient een dag gevuld met geluk en fijne momenten, dit is de reden dat wij voor deze naam hebben gekozen. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk en hopelijk kunnen wij met deze blog hieraan een steentje bijdragen. We kiezen onderwerpen die we erg interessant en leuk vinden en waar hopelijk jullie ook enthousiast van worden. We willen graag drie keer per week een blog of een filmpje gaan posten. Ben je geïnteresseerd? Hou deze site dan vooral in de gaten.

Liefs,

Lydie en Denise

WIN_20150716_134745

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *