westwing

Geef je schoenen een mooi thuis!

Vind je het ook altijd zo lastig om je schoenen mooi op te bergen? Westwing Home & Living heeft hier de perfecte oplossing voor. Ze hebben namelijk in samenwerking met Zalando Lounge een campagne ontworpen om je schoenencollectie mooi en  handig op te bergen of om ze juist tentoon te stellen! “Westwing Home & Living meets Zalando Lounge.”

In deze campagne komen er vier verschillende stijlen naar voren; Boho, Klassiek, Romantisch en Modern. Ben jij klassiek of ben je juist romantisch? Om erachter te komen welk type jij bent doe dan deze quiz om je een zetje in de goede richting te geven.

Bohemian

Bohemian is een style die gebaseerd is op reizigers, hippies, indianen en zigeuners. Het is een stijl waarbij wij meteen denken aan veertjes, vlechtjes, veel sieraden, zomer en festivals. Wij voelen ons erg aangetrokken tot deze stijl omdat hij naar ons idee erg warm en zomers overkomt. Wie heeft er nu geen zin in de zomer?

Boho

Tegenwoordig is deze stijl erg populair. Dit zie je regelmatig terug in franjes en natuurtinten bij jasjes en schoenen.

Klassiek

Klassiek is een tijdloze stijl. Denk bijvoorbeeld aan the little black dress. Als wij aan klassieke fashion of klassieke schoenen denken, denken wij al snel aan ‘netjes’ en ‘gepast’. Iets wat ideaal is om te dragen tijdens bijvoorbeeld de ontmoeting met je schoonouders.

Klassiek

Dit is een stijl om door een ringetje te halen, zoals ook te zien is op deze foto.

Romantisch

Romantisch koppelen wij aan liefde, romantiek, verliefdheid. In combinatie met kleding zien wij dit terug in lichte tinten met vrouwelijke elementen, zoals strikjes en bloemetjes. Ook denken wij aan kant, ideaal voor een leuke date met je crush.

Romantisch

Deze schoenen zijn perfect om je romantische look af te maken. Het toont lief en zacht. Goed voor een goede eerste indruk.

Modern

Met modern kun je veel kanten op. Wij vinden modern al snel neigen naar stoer, hiphop, sneakers en modebewustheid. Oude stijlen komen vaak terug, maar dan in een strakkere vorm. Dit zie je ook terug bij de volgende schoenen.

Modern

Deze schoenen zijn  momenteel weer helemaal hot. Je kunt ze zowel chique als casual dragen afhankelijk van de gelegenheid.

Wij hebben de quiz ook gedaan

Bij Lydie kwam de stijl ‘Bohemian’  uit. Zelf vind ik (Lydie) deze stijl erg leuk. Ik hou van alle sieraden en franjes die erbij komen kijken. Echter heb ik zelf amper iets van de stijl Bohemian in de kast liggen. Zonde eigenlijk! Ook vind ik de interieur stijl van Bohemian erg leuk. Dan denk ik vooral aan de leuke en sierlijke dromenvangers. Denise zou volgens de test een ‘Romantisch’ type zijn. Lieflijk, speels en heel natuurlijk zijn dingen die hierbij horen. Ik (Denise) kan me hierin goed vinden. Ik houd erg van zachte tinten en de romantische uitstraling van hout met witte accenten. Als ik in mijn klerenkast kijk zie wel veel stoerdere dingen. Al zou ik graag romantischer gekleed gaan. Klik hier voor de link naar de quiz.

Opbergmethoden van Westwing Home & Living

Heb je net zoals wij een overvolle schoenenkast? Ben je op zoek naar hoe je schoenen het best kunt opbergen? Of juist hoe je sommige pareltjes mooi kan showen? Westwing Home & Living heeft hier een aantal leuke ideeën voor.

opbergmethode

Dit is er bijvoorbeeld een. Plaats je mooiste schoenen in het zicht, zodat je er altijd met een goed gevoel naar kunt kijken.

opbergmethode 2

Op zoek naar een orginelere manier van opbergen? Wat dacht je dan van deze bovenstaande manier? Wij vinden hem echt ontzettend creatief.

De opbergmethoden samen met de schoenen zijn vanaf vandaag 18:00 uur verkrijgbaar op Zalando Lounge.  Meld je snel aan voor het Facebookevenement van deze campagne via deze link en ontvang vandaag (7 april) tussen 18:00 en 19:00 uur 10% korting op alle artikelen van Westwing Home & Living en Zalando Lounge. De actie staat online vanaf 18:00 uur op 7 april tot 11 april 2016.Volg de campagne via de hashtags #westwinglovesshoes en #westwingmeetszalandolounge.

Shoppen maar…..

300 dpi Adobe RGB 129A1276

Laat ons zeker even weten als je wat gekocht hebt! Wij gaan ook snel een kijkje nemen.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Westwing Home & Living

Veel liefs,

Lydie en Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *