10397170_10202336159666279_5760434786089655533_o

Ik heb een baan!

Vandaag een persoonlijke update, want ik heb groot nieuws!

Zoals vele van jullie weten ben ik afgelopen juli afgestudeerd als HBO-verpleegkundige. Na mijn studie ging ik backpacken in Indonesi√ę. Op 31 augustus ben ik geland in Nederland en was het zo ver: ik ging solliciteren voor een echte baan. Spannend! Waar moest ik gaan zoeken? En in welke richting?

Naamloos

(5 jaar geleden)

Ik heb tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige op verschillende afdelingen stages gelopen. Zo ook meerdere malen in de psychiatrie (PAAZ en TBS). Ik merkte al snel dat psychiatrie echt hetgeen is wat mijn interesseert. Hierin wilde ik werk vinden!

Na een maandje solliciteren mag ik met trots zeggen dat ik een baan als verpleegkundige heb op een¬†PAAZ. PAAZ is de afkorting ‘Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis’. Op deze afdeling heb ik twee jaar geleden stage gelopen.

img_3071

Ik heb ontzettend benieuwd hoe het echte ‘werkleven’ zal zijn. Ik heb er onwijs veel zin in en kijk erg ontzettend naar uit.

Deze keer geen artikel over make-up of lifestyle, maar een klein persoonlijk artikeltje. Ik ben blij dat ik dit nieuws met jullie kan delen! Ik begin aankomende maandag.

Liefs,
Lydie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *