IMG_9842

Last minute: goedkope vakantie musthaves

Ken je dat? Dat wanneer je op vakantie gaat, je last minute nog een aantal dingetjes moet kopen. In dit artikel laat ik mijn last minute vakantie musthaves zien die iedereen op vakantie wel kan gebruiken. De artikelen zijn allemaal minder dan €5,-. 

Wanneer dit artikel online verschijnt, ben ik samen met Felix alweer één week in Curaçao. Een aantal dagen voor ons vertrek zijn we nog even de Action binnen gelopen en hebben we elke gang helemaal nagelopen of we nog iets essentieels tegenkwamen. Want ja… Bij de Action kost het toch allemaal niks.

IMG_9855

Oké, toen we tegen dit ding aanliepen, moesten we allebei best wel lachen. Maar hoe fijn! Als je op het strand ligt onder een parasol, even zwengelen en je koelt vanzelf af. Lijkt me niks handiger dan dat. Zeker in Curaçao kan je er vanuit gaan dat je wegdrijft van het zweet. Dan kán dit toch haast niet anders zijn dan de perfecte oplossing zijn? En dat voor €0,79…

IMG_9856

De selfie-stick. Je ziet ze overal ter wereld. Eerst vond ik het maar aanstellerij als ik heel eerlijk ben. Ik moet echter wel zeggen dat het de perfecte oplossing is wanneer je net zoals ik last hebt van het korte-arm-syndroom. Tot grote spijt van Felix, zal ik deze waarschijnlijk overal mee naar toe nemen. Deze handigheid kostte maar liefst €2,99.

IMG_9853

Ondanks Felix en ik al een grote lading aan zonnebrandcrème hadden ingeslagen, leek het ons een goed idee om toch nog maar een flesje factor 30 mee te nemen. Bij de Action heb je diverse merken aan zonnebrandcrèmes. Van duurdere merken die bij zaken als Kruidvat of de Etos niet te betalen zijn tot dit (voor ons) onbekende merk. Dit flesje kostte niet meer dan €4,-.

IMG_9849

Aangezien we bij ons appartementje een eigen zwembad hebben, wilden we toch wat hebben om lekker op het water te kunnen drijven. Deze zwemband hadden ze in diverse kleuren. Je zal het wel raden, deze blauwe badboy is van Felix. Ik ben natuurlijk voor een roze variant gegaan. Hoe kan het ook anders? Deze kostte €1,59 per stuk.

IMG_9847

Naast boeken en tijdschriften slaan wij elk jaar een aantal van deze boekjes in. Bij Action liepen we ze tot grote verrassing ook tegen het lijf. De boekjes liggen echter wel best onopvallend in één schap waarbij de Sudoku’s, de woordzoekers en de binaire spelletjes door elkaar liggen. Even lekker graaien dus voor €0,99 per boekje.

IMG_9843

Wij zijn dol op het doen van spelletjes onder het genot van een cocktail of een biertje. Dit doen we haast elke avond wel als we op vakantie zijn. Om die reden raken we regelmatig ook wat kaarten kwijt en hebben dus nog even twee stokken kaarten ingeslagen. Voor €0,48 cent (!) krijg je een rode en een blauwe variant. Ik kan me haast niet voorstellen wat voor marge Action hierop heeft… Ja, dat zijn weer dingen waar ik aan denk als net afgestudeerde Commercieel Management student (haha).

IMG_9842

And last but not least… Misschien wel mijn beste aankoop van de dag. Deze L’Oréal Paris conditioner. Super handig voor op reis. Dit weegt minder dan een fles conditioner en daarnaast bevat het meer dan meeste normale verpakkingen. Voor €0,99 krijg je 24 stuks.

Laat even weten waar jij deze zomer op vakantie gaat! Ik ben erg benieuwd. Laat ook meteen even weten welk van deze aankopen jouw favoriet is.

Heel veel liefs vanuit het zonnige Curaçao,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *