omslag

Lookbook met ‘Modern South’

Een tijdje terug zijn we de samenwerking met het merk Modern South aangegaan. Het leek ons ontzettend leuk om rondom de shopping bag die we van dit merk hebben ontvangen een lookbook te creëren. Dus vandaag delen we ter inspiratie ons eerste lookbook met jullie!

IMG_9506

Yves Banza, de man achter de nieuwe movement, heeft altijd al de droom gehad om eigenaar te zijn van een eigen kledinglabel. Zijn eerste stap is gezet met het merk Modern South, bestaande uit heren-, dameskleding en accessoires. Zijn motto is Live your Dreams, wat Modern South hiermee bedoelt, is dat mensen vaak een droom of doel voor ogen hebben. Vaak door niet genoeg in zichzelf te geloven wordt dit niet bereikt. Modern South wil jou het gevoel geven om voor jouw doelen te vechten. Believe in yourself!

IMG_9575

Naast dat het een heel gaaf merk is, heeft het ook nog eens een mooie boodschap. Iets waar wij zeker van houden, net dat stapje extra. Met Deserve Today willen wij dat ook bereiken, daardoor voelen wij ons verbonden met het merk.

IMG_9556

De tasjes van Modern South zijn erg modieus. Het tasje is gemakkelijk te combineren met verschillende stijlen. Zoals Denise haar tasje combineert met een wat stoerder/sportieve kleding en Lydie met een wat chiquere uitstraling. Maar het tasje is ook erg handig. Sinds 1 januari 2016 moet je in Nederland betalen voor een plastic zak. Het dragen van de tas van Modern South is hier de ideale oplossing voor. Dit is goed voor het milieu, maar indirect ook voor je portemonnee.

IMG_9573

We hebben erg veel respect voor de prachtige foto’s die gepubliceerd zijn door Modern South, ze zijn erg gericht op een urban feeling. Met onze foto’s zijn we wat dichter bij onszelf gebleven, met zachte en natuurlijke elementen.
Klik snel door voor meer foto’s, informatie en natuurlijk de shop en de blog van dit gave merk.

IMG_9564

Hieronder staat omschreven wat we op de foto’s aan hebben.

Lydie:
Jas: trench coat H&M
Broek/legging: Violet Mode Roermond, Morgan Du Toi.
Schoenen: Black Label by Manfield
Oorbellen: H&M
Tas: by Modern South

Denise:
Shirt: Esprit
Broek: H&M
Schoenen: Converse, All Stars
Jas/jack: Zara
Horloge: Micheal Kors
Armband: Just Cavalli
Ring: Just Cavalli
Tas: by Modern South

IMG_9549

Liefs van Lydie en Denise

(De tasjes in dit artikel zijn gesponsord door By Modern South)
http://bymodernsouth.com/

8 gedachtes over “Lookbook met ‘Modern South’

  1. Loene zegt:

    Wat een gaaf merk inderdaad! Ik heb de foto’s bekeken op de site van Modern South, en het zijn hele gave foto’s! Daarnaast is het ook super leuk dat jullie, Denise en Lydie, een samenwerking zijn aangegaan met dit merk. Jullie kleding staat jullie ook erg mooi. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *