canadaaa

Bucketlist top 10 – Lydie

Ondertussen heeft iedereen wel een bucketlist. Sommige hebben een bucketlist in hun hoofd, andere schrijven het op in een blog, dagboek of notitieblad. Vandaag deel ik (Lydie) mijn bucketlist top 10 met jullie!

 • Een negerzoenen gevecht, oftewel een chocolade zoenen gevecht. Wat mij betreft is de chocolade zoen het lekkerste wat er op aarde te vinden is. En dan heb ik het voornamelijk over de witte- en melkchocolade zoenen, hmmm! Het lijkt me ongelooflijk leuk om hiermee een gevecht te houden, elkaar onder te smeren met chocolade zoenen en ondertussen hier en daar nog wat mee snoepen.

10383500_10202451010497478_5157588773013384701_n

 • In een bioscoop film spelen. Oké. Ik moet eerlijk toegeven, ik heb al een keer gespeeld in een bioscoopfilm. Maar dit was als figurant zijnde! Graag zou ik een keer in een bioscoop film willen spelen als actrice, een bijrolletje zou al helemaal fantastisch zijn. Ik vind films gewoon zo ontzettend leuk. En ik  vind het zo ontzettend knap hoe acteurs en actrices zich kunnen inleven in hun rol. Het lijkt mij een geweldige ervaring om het een keer mee te maken.
 • Een luchtballonvaart. Vooral rond deze tijd van het jaar zie je ze rondvliegen, de luchtballonnen. De wereld vanuit een ander oogpunt bekijken dan alleen maar op de grond. Het lijkt mij erg spannend maar bijzonder om mee te maken.IMG_7238
 • De hele wereld rondreizen. Een beetje een ‘standaard’ punt op mijn bucketlist, want wie wilt dit nou niet? Het lijkt mij geweldig om met een backpack op mijn rug de wereld te ontdekken. De natuurgebieden, de culturen en gewoontes ontdekken van mensen ver van Nederland vandaan.
 • Naar een waarzegster gaan. Spiritualiteit. Ik weet niet wat ik er precies van vind, maar bijzonder is het wel. Of het nou daadwerkelijk waar is, durf ik ook niet te zeggen. Maar toch, wil ik ooit op een dag naar een waarzegster gaan. Het maakt niet uit hoe, door tarotkaarten of door een handlezing. Ik ben gewoon ontzettend benieuwd hoe iemand op die manier aan de slag gaat en wat volgens diegene mijn toekomstbeeld is.20140803_110418
 • Mensen op een bijzondere manier duidelijk maken hoeveel ik van ze houd. Je ouders zorgen voor je, je vrienden helpen je als je problemen hebt, je kan altijd aankloppen bij je oma. Deze dingen zijn voor de meeste mensen vanzelfsprekend. Maar eigenlijk is en blijft het heel erg bijzonder en (helaas) laten mensen amper aan elkaar blijken hoeveel het voor hun betekent. Ik zeg bijvoorbeeld bijna nooit tegen mijn ouders dat ik van hun houd. Ze weten zeker dat ik van hun houd, dankbaar ben en om hun geef. Maar eigenlijk uit ik het nooit. Daarom vind ik dit een belangrijk punt in mijn bucketlist. Ik wil een keer op een bijzondere manier duidelijk maken hoeveel ik van bepaalde mensen houd en hoeveel ik om ze geef.
 • Iemands leven redden. Alhoewel ik dit met mijn werk als verpleegkundige vaker indirect toe, zal het voor mij erg veel betekenen om iemands leven ‘direct’ te redden.IMG_7107

   

 • Het noorderlicht Een van de mooiste dingen op aarde. Het noorderlicht. Zo bijzonder. Deze staat hoog, héél hoog in mijn bucketlist.
 • Een groenten/kruidentuintje en deze ook echt goed onderhouden. Iedereen kent de Albert Hein actie wel van de moestuintjes. Ik heb het geprobeerd, maar helaas, mijn plantjes zijn overleden. Ik ben jaloers op de kroppen sla en aardbeien bij de mensen die het wel is gelukt. Dat wil ik ook! Ik heb mijzelf voorgenomen om volgend jaar extra mijn best te doen als de moestuintjes actie weer komt.IMG_7226

  Wat staat er allemaal in jouw bucketlist?

2 gedachtes over “Bucketlist top 10 – Lydie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *