omslag

Mijn favoriete YouTubers

Vaak zat krijg ik de vraag of ik de dag ervoor programma X of Y op de televisie heb gezien. Mijn standaard antwoord: “Ik kijk bijna geen tv”. Misschien shocking, maar ik ben veel liever up-to-date van mijn favoriete YouTubers en hun leuke filmpjes. Vandaag som ik mijn favoriete YouTubers voor jullie op.

Na wat tellen kwam ik erachter dat ik op 45 kanalen ben geabonneerd. Vijfenveertig! Dat zijn er ontzettend veel, vooral als je gaat bedenken dat de meeste YouTubers meerdere filmpjes per week uploaden.

Ik moet eerlijk zeggen dat mijn voorkeur telkens wel een beetje verschuift, maar dat ik een aantal YouTubers heb die ik standaard volg en waar ik heel blij van word als ze weer een nieuw filmpje hebben geüpload.

Mijn favorieten op een rijtje
Dit rijtje is volledig willekeurig opgesteld. Laat je vooral inspireren. Misschien kom je nog wel een kanaal tegen die je nog helemaal niet kent.

Beautygloss 

Beautygloss is een van de YouTubers die ik al het langst volg. Je zou kunnen zeggen dat ik haar al sinds haar begin van haar YouTube carrière volg. Ze maakt beauty video’s, maar ook video’s met tips, diy’s en andere leuke dingen. Ik vind haar een leuke YouTuber aangezien ze zich niet voordoet alsof ze perfect is. Ze is lekker haarzelf, daardoor een beetje onhandig en dat op een leuke manier. Zeker een kijkje waard!

Vloggloss

Dit is het vlogkanaal van Beautygloss waar ze een aantal jaar geleden mee begonnen is. Ze vlogt elke dag en laat zien wat ze zoal op een dag doet. Elke morgen sta ik op met een vlog, die kijk ik dan tijdens het opmaken of wanneer ik mijn haar aan het doen ben. Net alsof we samen wakker worden, heel gezellig (haha).

VeraCamilla

Vera Camilla is net als Beautygloss een YouTuber die van alle markten thuis is. Ze doet veel met beauty, maar ze test ook dingen uit en is lekker eerlijk over producten. Ze is een klein jaartje ouder dan ik en ik denk dat ik haar daarom interessant vind.

Lottelovesbeauty

Een YouTuber die ik nog niet zo lang volg. Ten opzichte van de andere YouTubers waar ik het in dit artikel over heb, heeft ze een stuk minder abonnees, die ze (vind ik) wel verdiend. Het is een leuk meisje die natuurlijk over komt. Weer voornamelijk gericht op beauty, maar er verschijnen ook leuke vlogs online. Ze heeft onlangs samen met haar vriend een puppy genomen, waar ik natuurlijk ook graag naar kijk.

BeautyLabNL

Last but not least: BeautyLabNL. Het is een kanaal waarbij het voornamelijk gaat over beauty, make-up en dat soort dingen. Het is een ontzettend leuke YouTuber, omdat ze graag nieuwe dingen probeert. Ze is niet bang te zijn om hierbij de mist in te gaan. Wat ik ook leuk vind is dat ze een aantal standaard video’s heeft die ze regelmatig of zelfs wekelijks laat terugkomen. Een beetje zoals een mini-serie.

Deze YouTube kanalen zijn het allemaal waard om eens te bekijken. Bij elke favoriet zijn er weer andere dingen die me in het kanaal aanspreken. Veel kanalen hebben ook overeenkomsten. Ik heb het hierboven voornamelijk gehad over zaken die het eerst bij me naar boven kwamen.

Ik hoop dat je iets aan mijn tips hebt gehad en laat zeker even weten of je ook toevallig al een of meerdere van deze YouTubers volgt.

Veel liefs,

Denise

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *