IMG_0189

Onze vakantie is voorbij

Zoals jullie wellicht niet van ons gewend waren, zijn we de afgelopen weken minder actief geweest op Deserve Today. Vandaag even een update van ons en de reden waarom we wat minder actief zijn geweest. Lees snel verder!

IMG_2405Eigenlijk de grootste reden waarom we minder actief zijn geweest op Deserve Today zijn onze vakanties.  Ik ben twee weken naar Curaçao geweest en Lydie is 5,5e week gaan reizen door Indonesië. De komende weken zullen vanuit haar kant dan ook in het teken staan van haar reis. Hopelijk vinden jullie dit ook leuk!

Het is erg lastig om vooruit te bloggen hebben we gemerkt. Althans twee weekjes vooruit is goed te doen bij twee artikelen per week. 5,5e week is daarentegen een ander verhaal. Dit zullen we allemaal gaan inhalen de komende tijd. We gaan weer structureel op woensdag en zaterdag artikelen plaatsen.

IMG-20160715-WA0043Daarnaast was het voor ons allebei een stuk minder leuk om te bloggen, omdat we dit het liefst samen doen. Er was geen moment om samen te sparren over onderwerpen, over artikelen, over foto’s en/of andere dingen die er bij een blog komen kijken. Voor ons is samen bloggen gewoon het leukst.

Great_wall_of_china-mutianyu_4Ook is het zo dat we beide deze zomer zijn afgestudeerd en aan de bak mogen om onze droombaan te vinden. Wie weet waar we over een aantal weken of maanden staan?

Na onze geweldige vakanties zijn we er weer helemaal klaar voor om twee keer per week artikelen te gaan schrijven voor jullie. Dit mogen jullie dan ook gewoon van ons verwachten :-). We hopen jullie komende woensdag weer te zien op www.DeserveToday.nl.

Heel veel liefs,

Denise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *