IMG_1028

Photo diary – Lydie #1

Yay! Eindelijk, de eerste ‘Photo Diary’! Voor degene die het niet kennen: ik heb een klein fotodagboekje bijgehouden. Afgelopen weken staat mijn leven nogal in het teken van afstuderen, maar ik heb ook flink genoten.

IMG_1120

April begon ik met het bakken van een healthy cake. Hij is zo lekker! Ideaal voor een gezond tussendoortje. Hij smaakt niet écht naar cake, meer een beetje naar brood met een cake-achtige textuur.

IMG_1172

Het eerste weekend van april was een Deserve Today weekend. We hebben (zoals jullie waarschijnlijk al ontdekt hebben) de lay-out aangepast, wat filmpjes opgenomen en wat andere instellingen veranderd. Helaas hebben we de lay-out na enkele dagen weer veranderd naar de oude lay-out, vanwege wat mankementjes mimi.

IMG_1513

Oeh! Weer in de keuken gestaan. Dit zijn gezonde muffins, eigen recept. Ben je benieuwd hoe ze smaken? Bekijk dan dit filmpje. Ik kan je garanderen, ze zijn lekker! Normaal gesproken pak ik altijd een recept van iemand anders, maar deze zijn zelfverzonnen. Extra leuk dus!

IMG_1028

Waaaaaaaaaaaah ik was op TV! Juni 2015 heb ik gefigureerd in de Nederlandstalige film ‘De Helleveeg’ . Wat was dat een bijzondere ervaring! We kregen kleding aan uit de jaren 50 en ons haar en make-up werd hier ook op afgestemd. Zelf had ik een rolletje in een schoenfabriek. Er waren making-off filmpjes gemaakt, waar ik regelmatig in terug kwam. Zo grappig om jezelf op TV te zien! De Helleveeg heb ik later nog in de bioscoop gezien, super leuk om jezelf op het grote doek te zien. Helaas waren het minder dan 5 seconden, maar ach! Ik kan in ieder geval zeggen dat ik in een bioscoopfilm heb ‘gespeeld’.

IMG_1246

Ik ben iemand die veel in de trein zit. Ik zit er per week toch wel een aantal uurtjes in. Soms trakteer ik mezelf op iets lekkers van de AH to go. Maar dit keer had ik dorst en ging ik voor dit drankje. Yum! Super lekkere en gezonde combinatie.

IMG_1248

Waar eten is, is Lydie. Mijn vriend is ambassadeur van het merk Acer en hij had een rondleiding. En ik mocht mee! En ik genoot natuurlijk van deze lekkere tapasgerechtjes.

IMG_1275

Mijn schoonmoeder is Frans, ze komt uit Parijs. Ze houdt ontzettend veel van shoppen en nodigde daarom haar schoondochters uit voor een dagje winkelen in Lille. Lille is ongeveer 2.5 uur reizen vanaf Eindhoven. We begonnen de dag in een mooi Frans theehuis, met een pain au chocolat.

IMG_1301

Ooooh my god. Kijk die makarons!

IMG_1305

Hebben jullie ook snapchat? Voeg me toe: lydiewelters.  Ik vind die filtertjes zo leuk!

IMG_1317

Hier nog een foto van Lille, wat een schattige opa.

IMG_1336

Laatst was het nationale diabetes dag. Aangezien ik verpleegkunde studeer en wij heel erg bezig zijn met het lichaam (en geest!) werden er witte A4’tjes opgehangen met het aantal calorieën die je verbruikt met het traplopen. Best grappig! Zo zie je maar weer hoe hard je moet werken als je calorieën wilt verbranden.

IMG_1340

Net had ik het over de nationale diabetes dag, kom ik aanzetten met deze foto. Jeetje wat maak ik veel foto’s van lekker eten! Natuurlijk probeer ik ook gezond te eten, maar van zo’n lekker appelpotje kan ik echt genieten.

IMG_1349

Wat vinden jullie van mijn nieuwe ring? Ik heb hem van mijn schoonouders gekregen en ben er erg blij mee!

IMG_1454

Joehoeee! Ik stond weer eens voor de camera. Een paar jaar geleden stond ik vaker voor de camera. Ook heb ik een artikel geschreven over modellenwerk. Deze is zo vaak gelezen dat ik besloten had om een deel twee te schrijven. Ik heb nog niet alle foto’s terug van deze fotoshoot, ik ben erg benieuwd naar het resultaat..

IMG_1487

Koen (mijn vriend) was te gast bij RTL late night. Hij is naast een geneeskunde student, professioneel gamer en presentator bij FOX Sport. Ik mocht mee als ‘VIP’. Ik ontmoette onder andere Humberto Tan, we hebben samen super gezellig gekletst!

IMG_1486

Onder YouTube-fans komt hij misschien bekent voor. Naast Humberto ontmoette ik ook Kwebbelkop, die bijna 4 (!) miljoen volgers heeft. Stiekem kende ik hem niet… Maar ik heb natuurlijk wel wat YouTube tips gevraagd! Hij zei dat het slim is om iedere dag een filmpje up te loaden. Oefff! En ik vind één keer per week al veel..

IMG_1499
En om het artikel af te sluiten: even wat vitamientjes waarbij ik jullie laat zien dat ik wel gezond KAN eten :-).

Hoe was jullie maand april?

Veel liefs,

Lydie

3 gedachtes over “Photo diary – Lydie #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *