tvseriestag

The TV Series TAG

Wij zijn door Kelvin en Laura van Dagelijkse hap getagd om de TV Series TAG in te vullen. En natuurlijk vinden wij dat heel leuk om te doen, want wat is er nu leuker dan series volgen! Lydie en ik vullen hem beide in, zie hieronder voor de vragen.

Wat was de eerste serie die je volgde?
D: Ik denk dat ik als klein meisje als eerste Goede Tijden Slechte Tijden heb gevolgd. Dit heeft een aantal jaar geduurd en uiteindelijk tijdens een vakantie toen ik toch al twee weken niet had kunnen kijken ben ik afgehaakt. Daarnaast was en ben ik enorme fan van Fast and Furious al is dit een filmserie. Al vanaf kleins af aan keek ik met mijn oudere broer naar deze films. Ik vind het dan ook echt leuk dat de serie zo ontzettend populair is geworden.
L: Ik denk dat de eerste serie die ik ooit heb gevolgd het huis Anubis is geweest. Die vond ik echt zo ontzettend spannend! Verder is de filmserie Harry Potter ook echt mijn favoriet! Toen en nu nog steeds!

PrettyLittleLiarsCast

Wat is je favoriete serie?
D: Mijn favoriete serie is zonder twijfel Breaking Bad. In die serie gebeurt er zo ontzettend veel en het is allemaal alles behalve standaard. Echt zonde dat de serie is afgelopen.
L: Dit is echt een lastige! Ik heb namelijk echt veel series die ik super leuk vind. Ik denk dat ik toch ga voor Prison Break. Die serie is zo ontzettend spannend! En hij blijft ook écht spannend.

Wat is je favoriete koppel uit een serie?
D: Dit vind ik een ontzettend moeilijke vraag. Ik kan ook erg moeilijk een koppel naar boven halen. Toen ik GTST keek was ik in ieder geval dol op Sjors en Bing.
L: Sowieso Sara en Micheal van Prison Break. Een dokter die verliefd raakt op een gevangenen.

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
D: Ik was vroeger altijd al verliefd op Paul Walker (Brian O’Conner) van The Fast and Furious. Het nieuws dat hij een auto-ongeluk had gehad sloeg dan ook in als een bom. Ik kreeg tijdens de aftiteling van The Fast and Furious 7 een enorme brok in mijn keel. Zou hij nog geleefd hebben zou ik zeker eens op date willen met hem!
L: Denise was vroeger verliefd op Paul Walker, ik was als 11 jarige verliefd op Harry Potter. Maar das nu niet meer het geval. Als ik iemand moet kiezen, zou ik gaan voor Ian Harding. Hij speelde Ezra Fitz in Pretty Little Lairs. Hij is zo’n leuk personage in PLL!

prisonbreak

Welke series volg je op dit moment?
D: Ik volg momenteel The Walking Dead en Better Call Saul. Ik denk dat dit twee series zijn die iedereen wel kent of wel eens van heeft gehoord. Ik kijk deze samen met mijn vriend dus het is altijd wachten tot we weer samen zijn en dan houden we af en toe een serie marathon, heel leuk.
L: Ik volg op dit moment Prison Break, ik ben aangekomen bij de laatste aflevering. Daarna moet ik weer opzoek naar een nieuwe leuke serie.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
D: Breaking Bad! Of Harry Potter als ik dit een serie kan noemen. Breaking Bad kan helaas niet echt, althans niet met de hoofdrolspeler en aan Harry Potter wordt geloof ik al gewerkt. Happy me.
L: Sowieso Harry Potter!

Welke serie wil je nog graag zien?
D: Mijn vriend hamert erop dat ik Game of Thrones en Homeland moet gaan kijken. Dus hier ben ik wel benieuwd naar. Alleen moet ik daar dan wel tijd voor gaan vrijmaken.
L: Ik denk dat ik Breaking Bad wel eens moet zien. Denise is er namelijk zó enthousiast over!

Heb je wel eens een serie opnieuw gekeken?
D: Als Harry Potter, The Fast and Furious, The Hobbit en Lord of the Rings worden verstaan onder series heb ik deze al meerdere keren gezien. Ik kan er geen genoeg van krijgen.
L: Harry Potter. Voor de rest hou ik het bij een keer.

428082-harry-potter

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
D: Ik heb van Suits een aantal afleveringen gezien, maar deze serie kon mij echt niet boeien. De eerste aflevering vond ik echt gaaf, maar daarna vond ik het een beetje saai worden. Ik heb geen idee waarom. Ik weet dat ik mensen zal shockeren met deze uitspraak, sorry daarvoor (haha).
L: Games of Thrones. Het was uiteindelijk toch nét niet wat ik leuk vind en waar ik opzoek naar was. Misschien dat ik dit later wel nog een keer opnieuw uitprobeer.

Met welke personage zou je wel van plaats willen ruilen?
D: Michonne van The Walking Dead die wordt gespeeld door Danai Gurira. Ik vind haar zo geweldig met haar Samurai zwaard. Ze is lekker stoer en sterk en daarnaast een trouw lid van de groep. Ze beschermt de groep en zet soms zelfs de veiligheid voor eigen leven daarvoor op het spel. Als ik haar zou zijn, wil ik wel al haar eigenschappen overnemen anders ben ik er waarschijnlijk zo geweest.
L: Kate van de serie lost. Ik vind haar zo ontzettend stoer! Ze is sterk en ze heeft ook een erg knappe vriend, haha.

Dit was onze invulling van de tag. We zouden het heel leuk vinden als je de vragen zou overnemen en hierop zou antwoorden in de reacties onder dit artikel! Daarnaast taggen wij de volgende mensen om deze tag over te nemen voor hun blog; Mitchell, Sofie Katelijne en Anna.

Liefs van Lydie en Denise

5 gedachtes over “The TV Series TAG

  1. Anna zegt:

    Leuke tag! Jaaa, zeker eens met een vervolg op Breaking Bad! Zo’n toffe, spannende serie. Bedankt voor de nominatie, wat lief! Helaas vul ik momenteel geen tags in op mijn blog, maar ik vind het natuurlijk evengoed heel leuk! Hopelijk zal ‘ie nog op veel andere plekken ingevuld worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *