Tips voor meer zelfzekerheid

Lieve allemaal,

Onzeker zijn we allemaal wel eens. Vandaag deel ik vier tips om je onzekerheid om te buigen in zelfzekerheid of zelfvertrouwen. Wil jij weten hoe zelfverzekerd jij bent? Doe dan snel de test op:
https://www.123test.nl/zelfvertrouwen/

Wil je mijn uitslag zien? Lees dan snel verder in dit artikel!

De uitslag van de zelfvertrouwentest
Hieronder kun je de uitslag lezen van mijn test:

Iedereen aan de kant, want jij komt eraan! Aan zelfvertrouwen ontbreekt het jou niet. Integendeel; jij houdt van jezelf. Jij bent geweldig en niemand kan jou van het tegendeel overtuigen. Je bezit innerlijke kracht en gelooft dat je elke situatie aan kan. Je bent uit het juiste hout gesneden. Natuurlijk heb je ook wel eens een minder dag maar dat tast jouw zelfvertrouwen niet aan. Of je nu echt zo geweldig bent of niet; dankzij jouw zelfvertrouwen sla jij je overal goed doorheen en straal je dat ook uit. Prima. Het enige waar jij voor uit moet kijken, is dat je niet te arrogant overkomt. Probeer een beetje bescheiden te blijven zo nu en dan, als mensen ergens een hekel aan hebben is het arrogantie!

Dit lijkt erop alsof ik het meeste zelfvertrouwen heb van de wereld. Dat is absoluut niet waar natuurlijk. Ik neem deze test met een korreltje zout. Ik kan namelijk bij bijna geen antwoordmogelijkheid dat ik het met 100% eens ben. Ja, ik heb inderdaad ook mijn mindere dagen. Maar gelukkig ben ik tevreden!

Doe ook de test en laat jou uitslag hieronder achte.  Anoniem mag natuurlijk ook.

Ben je mooie zelf!

Liefs,

Denise

3 gedachtes over “Tips voor meer zelfzekerheid

  1. Laura - Dagelijkse hap zegt:

    Vroeger was ik ook heel onzeker over mezelf. Toen ben ik door bepaalde omstandigheden helemaal omgeslagen. Ik doe nu gewoon waar ik zin in heb en stap op vreemde af. Je voelt je zo veel vrijer 🙂 Maar ik weet dus zeker hoe moeilijk het kan zijn als je niet zeker over jezelf bent…

  2. Loene zegt:

    Goede tips, Denise! Ik ben zelf ook erg onzeker (zoals je kan lezen op mijn blog), maar herken heel veel dingen in je tips. Ik voel me bijvoorbeeld ook zeker(der) in een colbert. Weet je? Ik probeer vaak iets te doen aan m’n onzekerheid, maar op de een of andere manier wil dat nooit zo goed lukken. Hopelijk gaan jouw tips mij wél helpen, zou namelijk eens tijd worden dat ik zekerder van mezelf word. ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *