persoonlijkhedi2

Wat zeggen jouw tenen over jouw persoonlijkheid?

Op het eerste gezicht zou je natuurlijk denken wat is dit voor een blogpost? Maar de vorm van je tenen zeggen iets over je persoonlijkheid. Uit met die schoenen en sokken! Laten we kijken wat er bij onze voeten past.

Zijn je tenen gelijk?

Ook wel boer of rechte voet genoemd. Dan zouden de volgende eigenschappen bij jou passen; je bent redelijk, eerlijk en betrouwbaar. Wanneer je in een winkel staat en er wordt je iets aangesmeerd, zou je kunnen vragen of je even naar zijn voeten zou mogen kijken. Heeft hij rechte tenen? Dan zal de stijltang, de bodylotion of de scrub vast even goed werken als dat de beste persoon vertelt! Weer een reden om iets nieuws te kopen..

Lopen je tenen diagonaal af?

Hierbij gaan we er vanuit dat je dikke teen de grootste is en dat elk teentje een tikje kleiner is dan de vorige. Wanneer dit jouw voetvorm is, word jij omschreven als mysterieus en heb je nog wel eens last van stemmingswisselingen. Daarnaast zo je wel eens angstig en impulsief zijn. Dit zijn vrij uiteenlopende eigenschappen. Laten we dit samenvatten als een kat in het nauw, die maakt namelijk vreemde sprongen.

Zijn jouw drie binnenste tenen ongeveer even lang?

Dit wordt ook wel de Romeinse voet genoemd en is de meest voorkomende voetvorm. Mensen met Romeinse voeten zijn open naar de wereld en naar mensen toe. Het zijn makkelijke praters en houden ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Wanneer je deze vorm voeten hebt, zou je een goede vertegenwoordiger of zakenvrouw zijn! Denk daar maar eens over na..

Loopt jouw voet een beetje in een driehoek?

Is jouw tweede teen (van binnen af gezien) groter dan jouw dikke teen? Dan komt jouw voet niet uit Rome maar uit Griekenland, dit wordt namelijk een Griekse voet genoemd. Deze mensen worden gekenmerkt aan een persoon die je kunt vertrouwen, met creativiteit en passie voor verschillende sporten. Het zijn duizendpoten die veel zaken tegelijk kunnen doen. Veel verborgen talenten zullen pas op latere leeftijd openbaren. Verdorie! Ik ben té benieuwd voor zulk soort voetenvorm.

Heb je een minuscuul klein teentje?

Dan word jij omschreven als een individualist. Je bent graag op jezelf en je doet dingen graag op jouw manier. Wanneer jouw idee in eerste instantie zwak lijkt, blijkt dit uiteindelijk toch juist een heel goed idee. Soms even doorzetten dus! Zeker als je in groepsvorm moet werken.

Staan jouw tweede en derde teen een beetje uit elkaar?

Dan heb jij jouw emoties onder controle. Je bent goed in liegen, in het omzeilen van verantwoordelijkheden en ontloopt ongemakkelijke vragen. Ik zou zeggen, ga snel naar het casino en zorg ervoor dat je het poker-vak onder de knie krijgt, want jij bent gemaakt om je pokerface op te zetten. A dollar is what I need, hey hey.

persoonlijkhedi2Is jouw derde teen een tikkeltje te kort?

Dan ben je geschikt voor een leidinggevende functie! Waarom? Je houdt van plannen, je hebt je zaakjes op orde en houdt ervan om de touwtjes in handen te hebben. Jij hebt vast je kamer altijd mooi opgeruimd..

Wordt jouw tweede teentje verdrukt door je dikke en je middelste teen?

Dan ben jij een goede vriendin en zou je een perfecte moeder zijn. Dit omdat je erg emotioneel bent en je leeft met andere mensen mee. Je kunt je verplaatsen in de ander. Soms heb je gewoon even iemand nodig met een verdrukte tweede teen. Iemand die je verhaal even aanhoort en je een schouder aanbiedt om te huilen! Laat maar rollen die tranen, want die verdrukte teen voelt jouw precies aan.

Is jouw kleinste teen een buitenbeentje?

Hiermee bedoel ik dat je kleinste teen niet netjes in de rij staat met de andere vier tenen. Er zit een soort van ‘ruimte’ tussen en je teentje steekt een beetje uit. Wanneer je dit hebt, zit je vol met tegenstellingen. Je wilt rust in je leven, maar stiekem zou je ook elk weekend op stap willen. Wat wil je nu eigenlijk? Een vraag die je vaker naar de oren wordt geslingerd. Het antwoord? Ja, dat weet je zelf niet eens. Gelukkig dat je nu wel een reden hebt voor jouw tegenstellingen in het leven.

Mijn tenen?

Als ik naar de vorm van mijn voeten kijk zou ik stemmingswisselingen hebben en angstig, impulsief en mysterieus zijn. Hmm, niet helemaal wat ik bij mijzelf had verwacht. Ik zou eerder zeggen dat ik Romeinse of Griekse teentjes heb.

Ik ben eens benieuwd of jullie hierin geloven? Zoals je al merkt kan ik mezelf niet helemaal vinden in de persoonlijkheid die bij mijn voetvorm past. Wel vond ik dit eens een grappig topic om over te schrijven.

Laat zeker achter wat jouw voetvorm zegt over jouw persoonlijkheid én of het naar jouw idee klopt!

Veel liefs,
Denise

(bron: http://www.blijf-positief.com/over-je-persoonlijkheid/)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *