1

Nieuw parfum: D&G L’impératrice 3

Wie houdt er nu niet van: parfum? Vandaag bespreek ik met jullie mijn nieuwe luchtje die ik op Schiphol met flinke korting heb kunnen scoren!

Ik houd ontzettend veel van parfum. Dit was ook al te merken bij The Parfum Tag. Toen ik met Felix terugkwam van Curaçao, hadden we een overstap op Schiphol waarbij we vier uur moesten wachten. Wat ga je dan doen? Precies in de winkeltjes kijken om de tijd snel te verdrijven.

Felix weet dat als we op een vluchthaven zijn dat we eventjes langs de make-up en de parfum moeten. Zo ook weer tijdens deze reis en dat voor de vierde keer deze vakantie (denk: overstappen). Het is gewoon veel voordeliger shoppen wanneer je taxfree kunt shoppen.

2Al gauw kwamen we voorbij een paal waar ontzettend veel parfums extreem waren afgeprijsd. Zo ook deze geur: Dolce & Gabbana L’impératrice 3 Eau de Toilette. Felix wilde me graag dit luchtje cadeau doen en dit terwijl hij er helemaal niet van houdt om parfum cadeau te doen, buitenkansje!

De Eau de Toilette

L’impératrice is Frans voor de keizerin. Het zou een geschikt parfum zijn voor zelfverzekerde, succesvolle en charismatische vrouwen. Dit past natuurlijk ontzettend goed bij de naam. De Eau de Toilette zit in een vrij simpele flacon wat ik best jammer vind. Als deze Eau de Toilette niet in de aanbieding zou zijn, zou dit voor mij een reden kunnen zijn om niet  aan de Eau de Toilette te ruiken, jammer. Wel vind ik het een zeer chique fles die kracht uitstraalt.

Noten

Zoals ook in The Parfum Tag naar voren kwam, blijkt het dat ik erg van fruit en bloemen houd. Ik zal de noten van deze Eau de Toilette hieronder benoemen.

Topnoten: rode dessen, akkoord van kiwi.
Hartnoten: rode alpenviooltje, akkoord van frisse watermeloen.
Basisnoten: muskusnoten, sandelhout, pompelmoeshout.

Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat ik de helft van de noten qua geur niet ken. Wel vind ik het zeer speciaal dat er in deze Eau de Toilette watermeloen is verwerkt. Dit aangezien we op Curaçao ontzettend veel patia (= watermeloen) hebben gegeten. Voor mij is deze Eau de Toilette dus automatisch in het teken van onze fijne vakantie.

3Voor de mensen die erg van dezelfde noten houden als ik, kan ik deze Eau de Toilette zeker aanraden. Zeker voor de mensen die nog op vakantie gaan en fijn taxfree kunnen shoppen.

Nadeel

Ik moet toegeven dat ik het wel erg jammer vind dat het een Eau de Toilette is en geen parfum. Dit betekent dat je hem minder snel ruikt en dat hij minder lang houdt. Gelukkig is dit een grote flacon van 100 ml waardoor ik er lekker lang van kan genieten en ik niet bang ben om een spuitje meer of minder op te doen.

Heel veel liefs,

Denise

 

Een gedachte over “Nieuw parfum: D&G L’impératrice 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *