About us

because you deserve today!

In de zomer van 2015 zijn wij Deserve Today begonnen als uitlaatklep voor onze passie voor (inner)beauty. Met onze blog willen wij onze lezers meegeven dat je het elke dag verdient om je fijn en gelukkig te voelen. Op Deserve Today kun je twee keer per week (woensdag en zaterdag) nieuwe artikelen verwachten die gaan over beauty, lifestyle en food.

“If a friendship lasts longer than 7 years, psychologists say it will last a lifetime.”

Denise over Lydie: Wij hebben elkaar alweer zeven jaar geleden leren kennen en we kunnen inmiddels zeggen dat we elkaar door en door kennen. Lydie is lief en zorgzaam. Ze trekt me er altijd doorheen als ik ergens tegenaan loop. Af en toe verrast ze me met iets kleins. Dit maakt onze vriendschap ook erg waardevol. Het zit hem in de kleine dingen.

Lydie over Denise: Denise en ik kunnen serieuze gesprekken voeren, maar ook urenlang lachen over de kleinste dingen. Wat ik zo ontzettend fijn vind aan onze vriendschap, is dat werkelijk alles besproken kan worden zonder enige schaamte. Als we samen zijn gaat de tijd véél te snel, wat natuurlijk hartstikke positief is.

deserve today

Lydie
22 jaar jong, avonturier, soms een tikkeltje impulsief, reisfanaat en verslaafd aan thee. Zeer nieuwsgierig naar de achtergrond van mensen, geïnteresseerd in de psychiatrie en word blij van haar omgeving.

Denise
23 jaar jong, praatgraag, voelt zich het fijnst bij vriendinnen en bij Felix, soms een beetje gek, houd ervan om nieuwe dingen te leren en om mensen voor de gek te houden.

Heb je tips, vragen of lijkt het je leuk om je merk via ons te promoten? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

Heel veel liefs van ons!