IMG_7726

Nieuwe parfum : Givency Ange ou Démon Le Secret, Eau de Parfum.

Toen ik de geur voor de eerste keer rook, was ik opslag verliefd. Samen met Denise was ik op de Beautygloss party van Mascha. Er waren dames die deze parfum op onze polsen spoten. We roken de geur en keken elkaar met dezelfde blik aan: deze geur is ongelooflijk! Hij is vrouwelijk en warm, maar heeft ook een vleugje frisheid in zich. Helaas is deze parfum aan de prijzige kant en is dat de reden geweest waarom ik hem toen niet kocht.

Een jaar later, kreeg ik bij de Douglas een tester. Je raadt het al, een tester van Ange ou Démon. In een klap werd ik opnieuw verliefd en stond deze parfum hoog in het lijstje van most wanted items.

IMG_7744

Givency omschrijft het product als: ‘Een sensuele geur vol contrasten. Een elegante mix van licht en donker, zoet en betoverend. In een unieke, inspirerende flacon. Ange ou Démon Le Secret biedt een kijkje in een fascinerende wereld en onthult een geur vol van genade en elegantie. Een perfecte partner voor een fantastische vrouw, puur en tegelijkertijd ondeugend.’

De kleur van de parfum is zalmroze, wat ik een erg mooie uitstraling vind geven. Na het opspuiten van de parfum is een duidelijke vrouwelijke, bloemachtige geur te ruiken. Een paar uur later ruikt de parfum wat zoeter. Regelmatig krijg ik complimenten over deze geur met de vraag hoe de parfum heet. Op dit moment is het zo ontzettend jammer dat er nog geen geur laptop en computer bestaat..

De parfum is sinds 2009 op de markt. De topnoten van Ange ou Demon Le Secret zijn amalfi citroen, thee en veenbes. De hartnoten zijn jasmijn, pioenroos en waterlelie. De basisnoten zijn houtachtige noten en patchouli. De combinatie van bovenstaande noten zorgen ervoor dat dit parfum behoort tot een van mijn favorieten.

IMG_7745

De parfum kost zonder korting bij Douglas:

  • 30ml : €63,00.
  • 50ml : €88,00.
  • 100ml : €123,00.

2 gedachtes over “Nieuwe parfum : Givency Ange ou Démon Le Secret, Eau de Parfum.

  1. Milou zegt:

    Super leuke blog!
    De pryzen van Douglas kunnen veranderen, en er zijn vaker ook sets, waar je dan bijv n tasverstuiver, bodylotion, douchegel of tasje bijkrijgt. Dan valt de prijs al weer wat mee. Probeer ook de andere geuren van Givenchy eens. Toevallig ligt er een set in de winkel van een van de geuren! Hele prettige manier van schrijven. Dat houd je aan het lezen!
    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *