IMG_8403

Wet and dry blush powder – Hema.

Mijn favoriete make-up item is toch echt wel blush. De blush van MAC is dan al helemaal mijn favoriet! Maar goed, aan alle dingen komt een eind. Zo ook aan mijn MAC blush, die helaas deze week is opgegaan. Dit keer wilde ik graag gaan voor een goedkopere blush, namelijk; ‘wet and dry blush powder’ van Hema.

IMG_8400Het is een blush met een warm rode kleur. Wanneer je hem opbrengt geeft hij een lichte glow. Verder is het een eenvoudige blush, geen mooi patroontje of speciaal doosje.

IMG_8403De blush kan zowel droog als nat gebruikt worden. Ik kies zelf altijd ervoor om de blush droog aan te brengen. Ik vind het aanbrengen van een natte blush best lastig, het kan namelijk gaan vlekken of het wordt niet egaal verdeelt.

IMG_8428De blush bevat echt óntzettend veel pigment! Veel meer pigment dan dat ik gewend was bij mijn geliefde MAC blush. Dit is een goed teken, zo kan ik lekker lang met deze blush vooruit!

IMG_8460 IMG_8461De blush vind ik verder gewoon prima. Het is een simpele mooie kleur in een simpele verpakking. Als iemand opzoek is naar een goedkope blush kan ik deze zeker aanraden!

IMG_8406Hema heeft verschillende kleuren blush in de lijn ‘wet and dry’. Ik ben zelf gekozen voor kleur nummer 55.

IMG_8438

Op deze foto zie je dat ik een beetje moet wennen aan de hoeveelheid pigment. Oeps rode wangen!

De blush is verkrijgbaar bij Hema en kost  €4,50.

Liefs,

Lydie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *